PeopleProvide AB · Publicerad 26 sept

Till Scandinavien Property Group

Om positionen
Som controller hos oss kommer du ges möjlighet att arbeta i ett företag med en spännande fastighetsportfölj. Då vårt bolag har stora ambitioner för vår framtid hoppas vi att även du har högt satta målsättningar med ditt arbete. Hos oss kommer det vara stor variation bland dina arbetsuppgifter. Exempelvis kommer du få utveckla dig inom: Uppföljning och övervakning av bolagets finanser (intäkter/kostnader/likviditet) och att tillsammans med CFO ansvara för årsbokslut. Du kommer även få arbeta med transaktioner vid köp/försäljning och vara ansvarig för praktisk hantering gällande ekonomifrågor samt upprättande av proformabalansräkning och tillträdesbokslut vid aktieöverlåtelse.

Din profil
Då positionen är direktrapporterande mot CFO kommer du arbeta nära ledningsgruppen och därigenom tidigt se var företaget vill gå. Inom ekonomifunktionen kommer du ges möjlighet att ta ansvar och tilldelas mandat att staka ut din egen väg. Den vi söker bör inte bara klara av, utan drivas och motiveras av att jobba med parallella spår. Jobbet kommer inte vara begränsat till reaktivt ekonomiarbete, utan vi vill även att du ska kunna lyfta blicken och hjälpa oss att se framåt, att kunna sätta upp modeller för framtiden och hjälpa SPG till ännu bättre lönsamhet i framtiden.

För rätt person tror vi att denna position kommer vara ett spännande och utmanande arbete. För att du ska ha rätt förutsättningar/möjligheter att prestera i denna position tror vi att du har med dig detta i din ryggsäck:
  • Högskole-/Universitetsutbildning inom ekonomi
  • 2-4 års arbetslivserfarenhet från en ekonomifunktion
  • Det är meriterande om du har arbetat på en redovisningsbyrå, med inriktning mot fastighet-/finanssektorn
  • Har erfarenhet från prognosarbete
  • Strukturerad personlighet
Som person söker vi en stresstålig och analytisk individ, som har fokus på service, kvalité, deadlines och samarbete.

Om Bolaget
Scandinavian Property Group (SPG) är ett fastighetsbolag som grundades 2004 och verkar på den skandinaviska marknaden med kontor både i Oslo också Stockholm. Organisationen består av 15 anställda som tillsammans har en bred och mångårig kompetens inom transaktioner, fastighetsutveckling, projektledning, juridik, finansiering samt bostadsproduktion.

SPG har en målsättning om att vara en av de mest framgångsrika aktörerna på den skandinaviska fastighetsmarknaden.

Sedan starten 2004 har SPG genomfört transaktioner för cirka SEK 40 miljarder. Bolaget har under denna tid levererat en mycket god riskjusterad avkastning.

Ansökan
Välkommen med din ansökan snarast då vi arbetar med ett löpande urval. Dock senast den 9e oktober.

För mer information om tjänsten kontakta:

Marika Zadler, 070-203 55 36 eller marika@peopleprovide.se alternativt
Daniel Ottestig 073-808 82 50 eller daniel@peopleprovide.se
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
9 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Rekryteringen hanteras av
PeopleProvide