PeopleProvide AB · Publicerad 16 okt

Det här är en möjlighet för dig som motiveras av att arbeta konsultativt med HR och skapa mervärde i organisationen samt har Employer Branding som en hjärtefråga.

Rollen som HR ansvarig innebär att du självständigt ansvarar för HR-arbetet i Region Stockholm-Norr (Stockholm, Sundsvall, Gävle). Du kommer också driva Employer Branding-arbetet på koncernnivå. Castellum är i en expansiv förändringsfas och rollen som regional HR-ansvarig är nyinrättad, vilket innebär att du har stora möjligheter att påverka och göra skillnad.

Du rapporterar till regionens VD samt funktionellt till HR-direktören. Du kommer också ha ett nära samarbete med HR-ansvariga på andra regioner samt med det nyetablerade HR-service centret i Göteborg.

Ditt ansvarsområde kommer bland annat innefatta:
  • Identifiera HR-behov utifrån regionens affärsplan och verksamhetsförändringar och stödja ledningsgruppen i frågor relaterade till HR.
  • Aktivt chefsstöd och coaching i såväl arbetsrättsliga som ledarrelaterade frågor.
  • Utveckling och implementering av koncerngemensamma processer, policies och verktyg i regionen.
  • Utveckla och driva Castellums Employer Branding-arbete.
  • Samordna, vara rådgivande och genomföra rekrytering.
  • Driva årlig lönerevision, medarbetarsamtal och kompetensutvecklingsplaner på regionen samt säkra att de går i linje med koncernens processer.
  • Ansvara för att säkra arbetet med den sociala och organisatoriska arbetsmiljön samt jämställdhetsfrågor på regionen.
  • Ansvara för sjuk- och rehabiliteringsärenden samt planera det hälsofrämjande arbetet i samarbete med företagshälsovården.
  • Medverka vid strategiska koncerngemensamma HR-projekt.
Kompetenser & Egenskaper

Du kommer att ansvara för alla HR-relaterade frågor på regionen och du förväntas att på ett förtroendeingivande sätt stötta såväl ledningsgrupp och chefer som medarbetare. Vi tror att du har flerårig erfarenhet från en bred HR-roll där du jobbat både strategiskt och operativt. Du har bra kunskaper inom arbetsrätten och du har med fördel erfarenhet av både kollektivare och tjänstemän. Vi ser gärna att du också arbetat med Employer Branding.

Du trivs bra i en föränderlig miljö och du känner dig trygg i att självständigt driva alla HR-processer. Du är en god kommunikatör med hög servicenivå och integritet. I bagaget har du en personalvetarutbildning eller motsvarande.

Ansökan

Välkommen med din ansökan snarast då vi arbetar löpande med urvalet. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

För mer information om tjänsten kontakta Ulrika Sandström, 070-6153120, ulrika@peopleprovide.se

Om Castellum

Castellum är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag med ett fastighetsvärde på drygt 70 miljarder kronor. Verksamheten är koncentrerad till attraktiva tillväxtmarknader i och kring Stockholm, Göteborg, Mälardalen, Östra Götaland, Öresundsregionen och Norrland. Vi växer med nya och befintliga kunders behov och deltar aktivt i utvecklingen av stadsdelar och städer. Vi är inriktade på kommersiella fastigheter och är cirka 400 medarbetare.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
5 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Personalchef
Rekryteringen hanteras av
PeopleProvide

Inga fler liknande jobb tillgängliga