PeopleProvide · Publicerad 11 okt

Vill du vara med att bygga och utveckla ett av våra viktigaste affärsområden tillsammans med våra effektiva och engagerade kollegor? Vi söker dig med starkt HR-driv, de bästa ledaregenskaperna och ett möjlighetsfokuserat mindset!

Möjligheten

Som HR Projektledare hos oss ansvarar du för vår HR Business Support genom att utveckla och förvalta affärsområdets leveranser gentemot kund samt genomföra självständiga HR-projekt på både operativ och strategisk nivå från bilpolicys till avvecklingsprojekt - allt inom HR. Rollen passar dig som är en bred HR-generalist, vill utveckla vårt team samt har en passion för arbetsrätt och nyckeltal. Att skapa förtroende, goda relationer och vara ett konsultativt stöd till både konsulter och kunder med kvalitetssäkrade leveranser är kärnan i funktionen.
 • Utveckla, förvalta och ansvara för affärsområdets leveranser
 • Självständigt genomföra leveranser men oftast tillsammans med någon i teamet
 • Leda och fördela arbetet inom gruppen och tätt samarbete
 • Kundansvar och merförsäljning
 • Utveckla system och processtöd för vårt erbjudande
Kompetensen

Vi söker dig som har ett starkt driv, initiativförmåga, kan växla mellan olika arbetsuppgifter och känner sig trygg i att fatta snabba beslut. Då rollen innefattar kundfokus och personalansvar måste du som person kunna prioritera. Ditt ledarskap kännetecknas av att du är målfokuserad, flexibel, har förmåga att skapa engagemang och struktur som motiverar medarbetarna i din grupp. Du är en social kameleont som tycker om mötet med nya människor och att bygga långsiktiga relationer.
 • 5 + års erfarenhet av brett HR-arbete
 • Högskoleutbildning inom HR eller likvärdigt
 • God förmåga att leda personal och driva projekt
 • Kunskap och erfarenhet av arbetsrätt
 • Erfarenhet av konsultativt och affärsmässigt arbete
 • Gott siffersinne samt goda kunskaper i Office
Utmaningen

Vi är ett litet företag - och trivs med det, det ger oss möjlighet att forma både uppdrag och din kompetensutveckling efter dina och PeopleProvides gemensamma affärsmål. Kulturen hos oss präglas av entreprenörskap och ett enkelt, effektivt och engagerat arbetssätt. Vi har bra villkor, härliga sociala tillställningar och sitter i ljusa lokaler centralt på Swedenborgsgatan. Vi tar också vara på varje medarbetares enskilda intresse som gynnar verksamheten, vad kan du bidra med?

PeopleProvide

Vi är ett ungt konsult- och rekryteringsbolag inom HR som gillar människor, sunt förnuft och affärer. Vårt mål är att enkelt, effektivt och engagerat "provida" den HR som bäst matchar våra kunders behov. Den entreprenörsrika andan är en av framgångsfaktorerna till att vi är en stark växande aktör i en utmanande bransch. Mer info på www.peopleprovide.se

Ansökan

Välkommen med din ansökan snarast då vi arbetar med ett löpande urval. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mejl, men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Elin Eriksson på elin@peopleprovide.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
PeopleProvide är det lilla företaget med det stora hjärtat. Vi providar företag med flexibla lösningar inom HR, lön och ekonomi. Som specialister inom området och med affärsdrivna konsulter skapar vi framgång, hållbarhet och lönsamhet för företag, alltid med människan i fokus. Vi grundades 2013 och har sedan starten arbetat efter våra ledord; Enkelt, Effektivt och Engagerat. Vi har vårt kontor i Stockholm men är även verksamma i Göteborg och Malmö.

Utsedda till Gasellföretag 2018 av Dagens Industri.

Följ gärna oss på Linkedin för senaste nytt och nya möjligheter för dig!
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga