PeopleProvide · Publicerad 14 sept 2021

Konsultchef 360 / Consultant Manager

Som Konsultchef ansvarar du för både försäljning och leverans inom en del av affärsområdet Search & Interim. Med ett "360-perspektiv" arbetar du aktivt för att säkra fortsatt utveckling av både försäljning och leverans tillsammans med kollegorna på PeopleProvide!

Försäljning

Försäljning av PeopleProvides tjänster innefattar leverans av HR-kompetens i olika former. Främst via konsultuppdrag men även rekrytering och projekt. I rollen har du ett budgetansvar på TB1 nivå med marginalkrav enligt en uppsatt budget. Du driver försäljningen genom att bearbeta det egna nätverket, nya och nuvarande kunder samt ha en kontinuerlig dialog med konsulter i och utanför uppdrag. Till ditt förfogande har du en väl upparbetad kundbas och ett av Sveriges bästa HR-nätverk. Systemstöd vi arbetar med idag är bland annat Upsales och Teamtailor.

Leverans och rekrytering

När du fått in förfrågningar på HR-kompetens säkerhetsställer du, tillsammans med leverensteamet, att rätt kompetens matchas till rätt uppdrag. Vi tillsätter allt från specialister, generalister, chefspositioner till mer juniora roller. Genom att jobba i team enligt våra värdeord, enkelt och engagerat, ser vi till att alltid försöka överträffa våra kunders förväntningar vad gäller såväl tid som matchning av kompetens.

Möjligheter

På sikt kommer rollen även inkludera personalansvar för PeopleProvides konsulter som är ute på olika HR-gig hos våra kunder. Vi ser också att du blir mer och mer delaktig i budgetarbetet, affärsplaneringen och kommer med inspel på affärsutveckling för våra rekryteringsleveranser eller konsult/projekttillsättningar. I din roll som konsultchef får du möjlighet att lära känna många spännande bolag och duktiga HR konsulter.

Din profil

Vi tror att du vill arbeta i en roll med mycket eget ansvar och kan prioritera och lägga upp arbetet på egen hand. Du är en social kameleont som brinner för mötet med nya människor, samtidigt som du har förmågan att få befintliga och potentiella kunder att älska HR lika mycket som vi gör!

Du bör motiveras av att ha flera processer igång samtidigt samt ha ett intresse för kundrelationer och budgetarbete. Du gillar att prestera, har en "vinnarinsikt" som präglar ditt fokus att leverera både snabbt och med kvalité till våra kunder.
  • Du förväntas vara bekväm med, och motiveras av, att förvärva ett stort kontaktnät och underhålla detsamma för att utveckla både leverans och försäljning
  • Leverans- och kundfokus tillsammans med en vilja och kapacitet att driva och utveckla vår verksamhet framåt
  • En förmåga att se våra konsulters behov samt en förmåga att vara delaktig i processen där du matchar rätt HR konsult med bäst lämpad HR kompetens till våra kunder
  • Relevant akademisk utbildning
  • Erfarenhet B2B och tjänsteförsäljning
  • Erfarenhet från search & rekrytering är meriterande
Om PeopleProvide

Vi Providar HR-konsulter, Search & Rekrytering och den specifika HR kompetens som bäst matchar våra kunders affär och organisatoriska behov. Vårt agila arbetssätt, ger oss möjlighet att forma både uppdrag och kompetensutveckling efter dina och PeopleProvides gemensamma önskemål.

Ansökan

Välkommen med din ansökan via vår hemsida snarast då vi arbetar med ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan utsatt tid.

Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via personliga mejl, men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Linn Johansson på linn@peopleprovide.se.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
PeopleProvide är det lilla företaget med det stora hjärtat. Vi providar företag med flexibla lösningar inom HR.

Som specialister inom området och med affärsdrivna konsulter skapar vi framgång, hållbarhet och lönsamhet för företag, alltid med människan i fokus. Vi grundades 2014 och har sedan starten arbetat efter våra ledord; Enkelt och Engagerat. Vi har vårt kontor i Stockholm men är även verksamma i Göteborg och Malmö.

Utsedda till Gasellföretag 2018 av Dagens Industri.

Följ gärna oss på Linkedin för senaste nytt och nya möjligheter för dig!
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
9 okt 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Visa var

Inga fler jobb från PeopleProvide tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga