PeopleProvide · Publicerad 21 aug 2019

Har du erfarenhet av brett HR-arbete och ett extra intresse för frågor inom hälsa och arbetsmiljö? Är du dessutom på jakt efter nya utmaningar och vill utveckla din HR-kompetens i en stimulerande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig till att göra ditt bästa? Då ska du söka den här tjänsten!

Du erbjuds

En chans att få arbeta i en spännande organisation där HR har en framträdande roll och där du får en stor möjlighet att påverka. Du blir en del av ett kompetent HR-team på 11 personer och förväntas ta ett stort eget ansvar. Du rapporterar direkt till HR Direktören och kommer sitta i fina och ljusa lokaler på centrala Kungsholmen.

Rollen

Som HR Business Partner hos Fazer Food Services kommer du att arbeta i en bred och operativ roll, som sträcker sig över hela HR-området. Du kommer att vara en naturlig samarbetspartner för cheferna inom din sektor då du ger dem stöd i deras dagliga arbete men även utmanar dem till att tänka nytt. Arbetsuppgifterna som har fokus på arbetsrätt varierar med allt ifrån disciplinärenden till organisationsförändringar. Dessutom har du ett särskilt ansvar för frågor inom arbetsmiljö och hälsa, både på strategisk och operativ nivå.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden:
  • Stötta cheferna inom din sektor i löpande HR-frågor såsom arbetsrätt, rehabilitering, avveckling och rekrytering
  • Ansvara för att driva och utveckla processer och rutiner avseende hälsa, välmående och arbetsmiljö
  • Genomföra fackliga förhandlingar och månatliga samverkansmöten
  • Genomföra utbildningar i grundläggande arbetsrätt och arbetsmiljö
Vem är du?

För att lyckas i rollen tror vi att du är en prestigelös lagspelare som är driven och nyfiken. Du är flexibel, leveranssäker och trivs med högt tempo samtidigt som du har förmågan att skapa struktur och ordning i en föränderlig miljö. Du har ett stort intresse för affären och kan koppla samman HR-aktiviteter med affärsmål samtidigt som du är bra på att bygga och vårda relationer.

Du har:
  • Högskoleutbildning inom HR eller likvärdigt
  • Minst 3 års erfarenhet av brett HR-arbete inom privat sektor och personalintensiva verksamheter med kollektivanställda
  • Dokumenterad erfarenhet av fackliga förhandlingar, avveckling och tolkning av kollektivavtal
  • Vana vid att stötta chefer i olika HR-processer
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
  • Mycket goda kunskaper i Officepaketet
Det är meriterande om du har erfarenhet från en matrisorganisation och har haft arbetsmiljö som specialistområde.

Om Fazer Food Services

Fazer Food Services är det ledande företaget inom måltidstjänster i Norden. Vi erbjuder god och hållbar mat med kundanpassade servicelösningar. Fazer Food Services har över 1100 restauranger i Finland, Sverige, Norge och Danmark. I Sverige serverar Fazer Food Services närmare 85 000 måltider dagligen, under bland annat varumärkena Amica, Fazer Food & Co, Tastory och Försvarsrestaurangerna. Våra cirka 230 restauranger finns bland annat inom företag, skolor och universitet och äldrevård. Antalet anställda är cirka 1500. Hösten 2018 vann Fazer Culinary Team VM-guld i storköksklassen.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Fazer Food Services med PeopleProvide. Urval och intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka din ansökan redan idag. Vi tar tyvärr inte emot personliga ansökningar via mejl men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Liv Söderqvist på liv@peopleprovide.se eller Ken Vu på ken@peopleprovide.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
PeopleProvide är det lilla företaget med det stora hjärtat. Vi providar företag med flexibla lösningar inom HR.

Som specialister inom området och med affärsdrivna konsulter skapar vi framgång, hållbarhet och lönsamhet för företag, alltid med människan i fokus. Vi grundades 2013 och har sedan starten arbetat efter våra ledord; Enkelt, Effektivt och Engagerat. Vi har vårt kontor i Stockholm men är även verksamma i Göteborg och Malmö.

Utsedda till Gasellföretag 2018 av Dagens Industri.

Följ gärna oss på Linkedin för senaste nytt och nya möjligheter för dig!
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
12 okt 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga