Placera Personal AB · Publicerad 18 okt

Företaget
Vår kund är ett av de största bolagen på den svenska arbetsmarknaden när det gäller sakförsäkring. De är inriktade mot den nordiska marknaden och arbetar därför både mot Norge och Danmark. Totalt är de över 3000 medarbetare som arbeta i hela koncernen. Det Svenska kontoret sitter i de centrala delarna av Stockholm och söker nu en person som ska tillhöra det danska teamet inom sakförsäkring.

Tjänsten
Som dansktalande försäkringshandläggare ingår du i ett team med trevliga kollegor och tillsammans ansvarar ni för att handlägga kundernas ärenden inom sakförsäkring. Du kommer att ha kontakt med kunder ifrån den danska marknaden. Kundärenden hanteras och tas emot via mejl och telefon, viss administration tillkommer i rollen. Arbetsuppgifter som kommer ingå i tjänsten är bland annat att besvara och handlägga inkommande telefonsamtal och mejl från kunder, ge utmärkt kundservice samt en del andra administrativa uppgifter. Samtliga kunder som du kommer att hjälpa är dansktalande och därför är det av stor vikt att du kan flytande danska i både tal och skrift.

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen som dansktalande försäkringshandläggare ser vi att du har:
  • Tidigare erfarenhet av serviceinriktat arbete
  • Mycket goda kunskaper i danska
Personligt
För denna tjänst lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig som har ett genuint intresse för kundservice och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du är driven, har positiv attityd och är en social teamplayer med känsla för professionellt kundbemötande. Vidare är du ansvarsfull, tar egna initiativ och prestigelös.

Intresse för tjänsten?
Är du intresserad av tjänsten? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Placera Personal AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som hjälper företag med att förenkla och effektivisera sin personalförsörjning. Vi rekryterar och hyr ut kompetens inom kontor, ekonomi, lön, bank/finans, HR, inköp, sälj/marknad och teknik/IT. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och är idag ca 120 medarbetare. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga