Placera Personal AB · Publicerad 19 sept

Vi söker till en av våra kunder en innesäljare med erfarenhet från restaurangbranschen. Vår kund är ett entreprenörsinriktat serviceföretag som producerar, distribuerar, marknadsför och säljer sina egna och sina leverantörers produkter.

Tjänsten

Som innesäljare kommer du att arbeta från vår kunds huvudkontor i Stockholm och sitta tillsammans med kollegorna på kundservice. Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående och 1 år, med goda möjligheter till anställning hos kundföretaget.

I tjänsten som innesäljare ansvarar du för försäljning per telefon till företagets restaurangkunder. Utöver att stötta kunden med deras inköp fungerar du även som kvalificerad rådgivare gällande drycker. Genom din förståelse för kundernas behov, avtal och vårt sortiment arbetar du aktivt med merförsäljning. Du föreslår nyheter och erbjuder kampanjer som bidrar till nöjda kunder och långsiktiga kundrelationer. Till din hjälp har du ett väl utvecklat sortiment, kunniga och kompetenta kollegor. För att du ska bli ännu vassare och utveckla din säljteknik och din produktkunskap erbjuder företaget regelbundet utbildningar, både internt och med producenter.

Arbetsuppgifter

I rollen som innesäljare kommer du bl a att arbeta med följande
  • Ansvara för försäljning till företagets restaurangkunder
  • Stötta kunderna i deras inköp
  • Kvalificerad rådgivare gällande drycker
  • Arbeta aktivt med merförsäljning till befintliga kunder
Kvalifikationer

För att trivas i rollen som innesäljare tror vi att du har följande bakgrund
  • Gymnasiekompetens, gärna påbyggd med en säljutbildning
  • Gedigen kunskap inom dryck och erfarenhet från restaurangbranschen
  • Goda kunskaper i SAP eller motsvarande affärssystem
  • Goda kunskaper i Officeprogrammen, främst Excel
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
För att lyckas och trivas i tjänsten som innesäljare har du ett brinnande intresse för försäljning och har lätt för att ta människor. Som person har du hög energinivå, är målinriktad, noggrann och strukturerad. Din största drivkraft är att utveckla dig själv och din försäljning tillsammans med dina medarbetare och kunder. Du förstår vikten av att lyssna på din omgivning och du har ett öppet sinne för förbättringar och nya lösningar. Du har förmågan att anpassa din kommunikation efter person och situation och du kan planera, prioritera och strukturera ditt eget arbete.

Är du intresserad av tjänsten som innesäljare? Tveka inte att skicka din ansökan omgående, urval och intervjuer sker löpande.

Sökord: innesäljare, merförsäljning till befintliga kunder, sommelier, restaurangbranschen
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Placera Personal AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som hjälper företag med att förenkla och effektivisera sin personalförsörjning. Vi rekryterar och hyr ut kompetens inom kontor, ekonomi, lön, bank/finans, HR, inköp, sälj/marknad och teknik/IT. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och är idag ca 120 medarbetare. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga