Placera Personal AB · Publicerad 12 aug 2019

Tjänsten
Just nu söker vi en Isländsktalande Kundservicemedarbetare till en av våra kunder. Du kommer att arbeta mot den Isländska/svenska marknaden mot både privatpersoner och företagskunder. Du kommer att tillhöra ett team som tillsammans jobbar i en internationell och trivsam miljö. Du kommer att ha ett stort fokus på att leverera bästa möjliga service. Företaget sitter i Stockholm med närhet till kollektivtrafik. Tjänsten är på 100% med start så snart som möjligt. Detta är ett konsultuppdrag på 1 år då du är anställd som konsult via Placera Personal med mycket goda möjligheter till förlängning eller fortsatt anställning hos kundföretaget.

Arbetsuppgifter
Som Kundservicemedarbetare har du bland annat följande arbetsuppgifter:
  • Besvara inkommande sälj- och Kundservicesamtal samt E-post från såväl privat- som företagskunder
  • Aktivt arbeta med merförsäljning, kundlojalitet och winback
  • Olika typer av administration
Kvalifikationer
För att passa och lyckas i rollen som Kundservicemedarbetare ser vi att du har följande bakgrund:
  • Tidigare erfarenhet från service- och/eller säljyrke
  • Vana av att jobba med tydliga mål
  • Flytande kunskaper i Isländska
  • Meriterande är om du även har kunskaper Svenska och/eller Danska.
Personligt
Vi söker dig som har ett genuint intresse för Kundservice och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du är en självgående, noggrann och social teamplayer med känsla för professionellt kundbemötande.

Intresse för tjänsten?
Känner du igen dig? Tveka inte att skicka in din ansökan direkt. Vi gör löpande urval och intervjuer och tjänsten ska tillsättas snarast möjligt. Välkommen med din ansökan!

Bli en av oss
Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en verksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.

Sökord: isländska, kundservice, kundtjänst, service,
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Placera Personal AB är ett rekryterings- och konsultuthyrningsföretag som är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder som befinner sig i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och vår verksamhet är en av branschens mest erfarna och betrodda. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
25 sept 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Kundtjänst

Inga fler liknande jobb tillgängliga