Placera Personal AB · Publicerad Igår 00:00

Till vår kund söker vi nu flera finsktalande kundtjänstmedarbetare. Vår kund är marknadsledande i sin nisch och levererar ett säkert sätt att betala på internet. En kundserviceavdelning på högsta nivå krävs för att behålla sin marknadsledande plats och leverera kvalitet till sina kunder.

Tjänsten
I den här tjänsten som finsktalande kundtjänstmedarbetare ansvarar du för den svenska och finska marknadens kunder. Du kommer arbeta på det svenska huvudkontoret med placering i centrala Stockholm. Du blir initialt anställd av oss på Placera Personal och har efter cirka 6 månader goda möjligheter att övergå till anställning hos kundföretaget. Tjänsten är på heltid med start omgående.

Arbetsuppgifter
I rollen som finsktalande kundtjänstmedarbetare har du följande arbetsuppgifter:
  • Besvara inkommande telefonsamtal, e-post och chatt från kunder (fakturafrågor, varuförsändelser och påminnelser)
  • Administration
Kvalifikationer
För att passa i tjänsten som finsktalande kundtjänstmedarbetare ser vi gärna att du har följande kvalifikationer:
  • Erfarenhet av kundkontakt och service
  • Erfarenhet av att ha arbetat med telefonen som redskap
  • Flytande svenska och finska i tal och skrift
  • Goda kunskaper i engelska, tal och skrift
  • God datorvana
För att trivas som finsktalande kundtjänstmedarbetare på företaget tror vi att du gillar högt arbetstempo, är stresstrålig och älskar att kommunicera med kunder via telefon. Som person är du serviceinriktad, lösningsorienterad och har en förmåga att skapa goda relationer både internt och externt. Du är noggrann, ansvarsfull, initiativtagande och levererar alltid goda resultat i tid.

Om du är intresserad av tjänsten så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Urval och intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via brev. Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord: finska, finsktalande, kundtjänst, kundservice
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Placera Personal AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som hjälper företag med att förenkla och effektivisera sin personalförsörjning. Vi rekryterar och hyr ut kompetens inom kontor, ekonomi, lön, bank/finans, HR, inköp, sälj/marknad och teknik/IT. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och är idag ca 120 medarbetare. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen.
+ Läs mer om företaget