Placera Personal AB · Publicerad Idag 00:00

Företaget
Vår kund är ett internationellt företag som just nu befinner sig i stor tillväxt. De sitter i fina lokaler vid Gärdet i Stockholm och några av de länder de arbetar mot är bland annat Spanien, Frankrike, Italien, Finland, Norge mfl. På huvudkontoret i Stockholm sitter de ca 60 personer men är totalt runt 200 anställda i hela koncernen.

Tjänsten
Som supportadministratör ingår du i ett team med trevliga kollegor i en internationell miljö. Tillsammans ansvarar ni för att ge kunderna på den svenska marknaden professionell service med hög tillgänglighet och flexibilitet.Tjänsten är på kvällstid där du arbetar mellan kl 16:00-20:00 samt vissa helger mellan kl 9:00 - 16:00. Totalt sett blir det ca 15-20 h i veckan, vilket passar bra för dig som studerar. För denna tjänst blir du anställd som konsult via Placera Personal och har stor möjlighet att gå över i en anställning hos vår kund efter det.

Arbetsuppgifter
Som supportadministratör har du bland annat följande arbetsuppgifter:
  • Besvara inkommande sälj- och kundservicesamtal samt e-post
  • Svara på frågor angående fakturor m.m.
  • Guida kunden i mobilappens funktion
  • Administration
Kvalifikationer
För att passa och lyckas i rollen som kundtjänstmedarbetare ser vi att du har:
  • Tidigare arbetat med kundservice och kundkontakt.
Personligt
Vi söker dig som har ett genuint intresse för kundservice och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du är en självgående, noggrann och social teamplayer med känsla för professionellt kundbemötande.

Intresse för tjänsten?
Känner du igen dig? Tveka inte att skicka in din ansökan direkt. Vi gör löpande urval och intervjuer och tjänsten ska tillsättas snarast möjligt. Välkommen med din ansökan!

Sökord: student, extrajobb, kundtjänst, supportadministratör
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Placera Personal AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som hjälper företag med att förenkla och effektivisera sin personalförsörjning. Vi rekryterar och hyr ut kompetens inom kontor, ekonomi, lön, bank/finans, HR, inköp, sälj/marknad och teknik/IT. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och är idag ca 120 medarbetare. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga