PlayAd Media Group · Publicerad 8 mars 2021

Har du flera års erfarenhet av kvalificerad redovisning och goda kunskaper i K3 så väl som koncernredovisning? Trivs du i en dynamisk och entreprenörsdriven organisation där det händer mycket? Då är detta en roll för dig - vi söker en redovisningsekonom till det nordiska mediebolaget PlayAd Media Group!

Om Rollen
Till vår kund PlayAd Media Group rekryterar vi en senior redovisningsekonom med erfarenhet av koncernredovisning. I rollen kommer du att arbeta brett inom redovisning då du dels kommer att ansvara för redovisningen av det svenska dotterbolaget och dels för koncernredovisningen av moderbolaget. Detta innebär att du kommer att arbeta med allt från löpande bokföring, avstämningar, betalningar, skattedeklarationer och månads-, kvartals- och årsbokslut till finansiell analys, kvalitetssäkring av redovisning, årsredovisningsarbete och konsolidering. Vidare förväntas du identifiera, utveckla och driva förbättringsområden inom ekonomifunktionen samt vara pådrivande och högst delaktig i att digitalisera koncernens konsolidering.

Som redovisningsekonom tillhör du ekonomiavdelningen som idag består av tre personer.

Om bolaget
PlayAd Media Group (PMG) är ett digitalt mediabolag bestående av totalt åtta bolag i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Bolaget grundades år 2009 av tre entreprenörer, som idag fortfarande är aktiva inom organisationen. PlayAd är Nordens största oberoende videonätverk och erbjuder digitala reklam- och marknadsföringstjänster, allt från unika helhetslösningar för varumärkesprofilering till videostreamade events och strategiska digitala kampanjer. Med andra ord är PlayAd ett digitalt medianätverk med olika distributionskanaler för all typ av rörligt innehåll och annonsering på alla skärmar. Web-TV kanalen YouPlay, som har omkring 100 miljoner unika streams varje månad, är en av produkterna som PlayAd tillhandahåller.

PlayAd är en entreprenörsdriven organisation som karaktäriseras av en härlig team- och startup-kultur och på huvudkontoret i Stockholm, på Östermalm arbetar ca 40 medarbetare.

Är detta du?
För att trivas i rollen är det viktigt att du är självgående och trygg i din yrkesroll. Du har flera års dokumenterad erfarenhet av kvalificerad redovisning, gärna från en större redovisnings- eller revisionsbyrå. Kanske arbetar du på en byrå idag men vill fortsätta din karriär inhouse där du kan fokusera på ett bolag och jobba närmare affären. Som person är du driven, kommunikativ och har en god initiativförmåga. Du har lätt för att samarbeta och drivs av utmaningar och utveckling. Vidare arbetar du strukturerat och noggrant samt tycker om att förbättra och effektivisera nuvarande rutiner och processer.

Du är/har dessutom:
  • Högskoleutbildning inom ekonomi, gärna med inriktning mot redovisning
  • Självständig ifrån ax-limpa enligt K3
  • Erfarenhet av koncernredovisning och konsolidering. Meriterande om du upprättat kassaflöden och konsoliderat utländska dotterbolag
  • Goda kunskaper i engelska i både tal och skrift
  • Tekniskt kunnig och duktig i Excel. Starkt meriterande om du arbetat i Capego och/eller Fortnox.
Vi svarar gärna på dina frågor
I denna rekrytering samarbetar PlayAd Media Group med Talents of Sweden. För frågor om tjänsten kontakta rekryterare Filippa Wallin på telefon 070 763 44 89 eller filippa.wallin@talentsofsweden.se. Vi intervjuar löpande så varmt välkommen med din ansökan snarast.

Sökord: redovisning, redovisningsekonom, koncernredovisning, konsolidering, koncern, mediabolag, jobb, rekrytering, Talents of Sweden
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
2 maj 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom

Inga fler liknande jobb tillgängliga