Plockmatic AB · Publicerad Idag 00:00

Elektronikkonstruktörens uppgifter består av att få bland annat maskinkort att fungera i prototyper, förseriemaskiner samt slutligen seriemaskinerna. Du får chansen att själv testa och verifiera din lösning på labbgolvet. Tillsammans med projektledare och mekanikkonstruktör verifierar du sedan den färdiga lösningen, inte sällan är det den som jobbar med elektroniken som upptäcker problem.

Du jobbar med support i produktutvecklingsprojekt mm i spännande projekt med maskiner som har inbyggda system och rörliga delar, och ofta blir din roll att stötta den seniora hårdvarukonstruktören. Som elektronikkonstruktör ska du kunna arbeta självständigt och anpassa din insats efter rådande förhållanden - inte minst vad gäller dokumentation. Det är viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska.

Erfarenheter

Vi söker dig som är minst gymnasieingenjör med inriktning elektronik eller motsvarande. Vi ser det som mycket viktigt att du har intresse av rörlig mekanik. Erfarenheter av och förståelse för programmering av inbyggda system är inget krav men räknas mycket meriterande.

För den här tjänsten lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper. Du som söker är praktiskt lagd och du brinner för maskiner. Vidare är du initiativrik, modig och har förmågan att fatta beslut. Du har även driv och en utmärkt förmåga att kommunicera med människor. I rollen ingår att samarbeta i projekt och därför har du förmågan att skifta riktning, vara kreativ, hantera många arbetsuppgifter parallellt och är öppen för ett prestigelöst samarbete.

Om Plockmatic

Plockmatic utvecklar, producerar och marknadsför utrustningar för Document Finishing - papperssortering, plockning, häftning, falsning, bindning och kuvertering. Maskinerna är utvecklade för användning inline tillsammans med högvolymkopiatorer och printrar eller som fristående system.
Företagets export är i dag 98 % och vi säljer våra produkter till ett 50-tal distributörer över hela världen samt som OEM-produkter till stora företag som Xerox, Ricoh, Océ-Canon, Pitney Bowes, Sharp och Toshiba. Plockmatic är världsledande inom sitt område och nu expanderar vi ytterligare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
25 nov
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga