Poolia Ab · Publicerad 3 juli

Älskar du problemlösning och har en vilja omsätta möjligheter till kod? Vill du vara med och påverka arbetsmetoder och ständigt utveckla dig själv och din grupp? Här finns chansen i form av tre tjänster som databasutvecklare.
Vi söker nu både juniora och seniora databasutvecklare till avdelningen för Digitalisering.

Om tjänsten

Du kommer att ingå i en grupp med omkring 50 personer fördelat på ungefär hälften utvecklare och hälften testare. Arbetet bedrivs i agila team för projekt och förvaltning där du styr stora delar av utvecklingsarbetet själv.
Som medarbetare hos oss får du vara med och driva ett av de intressantaste utvecklingsområden. För dig innebär det en möjlighet att kombinera din kompetens med ett samhällsengagemang och en vilja att skapa nytta för Sveriges invånare.

Vi söker dig som har:
  • Relevant akademisk examen inom it/data eller likvärdig utbildning alternativt kunskap förvärvad genom arbete.
  • Kunskap i databasprogrammering.
  • Kunskap i SQL.
För att trivas och lyckas i tjänsten ser vi att du har god analysförmåga, är självgående och serviceinriktad. Du har god förmåga att uttrycka dig i svenska både i tal och skrift och god förmåga för att skapa och hålla god struktur i arbetet. Du är även noggrann i utförandet.

Meriterande för tjänsten är:
  • Arbetserfarenhet i Oracle DBU/DBA och databasprogrammering inom Oracle-sviten.
  • Kunskap om versionshantering t.ex. GIT eller Liquibase.
  • Erfarenhet av databasutveckling i prestandakritiska och transaktionsintensiva miljöer.
  • Erfarenhet av databasmodellering.
  • Erfarenhet av Toad/SQL Developer som databasutvecklingsverktyg.
Vid rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker både dig med lång erfarenhet av databasutveckling och dig med lite kortare erfarenhet.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
28 juli
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Rekryteringen hanteras av
Poolia