Poolia Ekonomi AB · Publicerad 22 sept

Vi söker nu för kunds räkning en skicklig och noggrann ekonomiassistent till servicefunktionen på ett stort företag. Du kommer primärt att arbeta med mottagning, granskning och korrigering av leverantörsfakturor. Tjänsten är placerad i Stockholm.

Tjänsten är ett konsultuppdrag som väntas starta relativt omgående och väntas löpa i cirka sex månader med möjlighet till förlängning.

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiassistent kommer du att arbeta i en grupp på cirka 20 personer som hanterar det löpande arbetet med leverantörsfakturor. Gruppen hanterar stora flöden av fakturor och har mycket kontakter med interna kunder, främst via e-post och ärendehanteringssystem.

Du får möjlighet att arbeta i en positiv grupp som gärna hjälper varandra och har roligt tillsammans. Företagets värderingar präglas av samarbete, mångfald, hållbarhet och kundfokus.

Du kommer att arbeta processtyrt och dina arbetsuppgifter varierar beroende på var arbetsbelastningen är störst. Arbetet utförs i flera olika system.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Ankomstregistrering och kontroll av leverantörsfakturor
  • Interna reklamationer av felaktiga/okända fakturor
  • Korrigeringar, till exempel omkontering av fakturor
  • Felsökning och förbättringar
Du har stor möjlighet att bidra till att utveckla hur vi utför det dagliga arbetet, samt att ta på dig nya arbetsuppgifter och ansvarsområden.

För rätt person finns även möjligheten att efter konsultuppdraget bli anställd hos vår kund.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig med en god förståelse för ekonomi och fakturahantering. Du är gymnasieekonom eller civilekonom eller har skaffat dig relevant kunskap genom arbetslivserfarenhet. Du är noggrann, lättlärd och tycker om att leverera resultat. Vi ser gärna att du har erfarenhet från att arbeta i flera olika system. Vår kund sätter stort värde på förmågan att samarbeta och att lätt ta in ny information.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller ekonomiassistent- inom ekonomins hela spektra - såväl till privat som till offentlig sektor.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
9 okt
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Rekryteringen hanteras av
Poolia