Poolia Ekonomi AB · Publicerad 20 sept

Har du något års erfarenhet av att arbeta som Business Controller och en ekonomiexamen från universitet eller högskola? Vill du ta nästa steg i din karriär och utvecklas i en roll som Business Controller? Då kan det här vara uppdraget vara helt rätt för dig!

Poolia Ekonomi söker nu för kunds räkning en Junior Business controller till ett stort bolag. Uppdraget kommer till att börja med vara ett konsultuppdrag, men tanken är att tjänsten för rätt person ska kunna leda till en tillsvidareanställning hos kunden. Du kommer att sitta i trevliga lokaler i Frösundavik.

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen som Junior Business Controller kommer du att arbeta med följande arbetsuppgifter:
  • Direkta bokslutsuppgifter som inkluderar analys, avsättningar, rapportering, fakturering, månadsrapportering och presentationer
  • Budgetarbete
  • Indirekta bokslutsuppgifter såsom kontroll över kostnadsallokering, säkerställa korrekt redovisning av leasebetalningar.
Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som är i början av din karriär. Kanske har du arbetat ett par år med redovisning eller så har du idag din första tjänst som Business Controller. Vidare är det viktigt att du har en examen i ekonomi från universitet eller högskola.

Du har tidigare erfarenhet av att arbeta i större affärssystem för ekonomi och är en mycket van användare av Excel.

Det viktigaste i den här rollen är dock din personlighet. Vi söker dig som har ett mycket högt driv och verkligen vill utvecklas. Tanken är att du i den här rollen kommer att få ta ett allt större ansvar och växa i rollen. Det är även viktigt att du är social och har mod nog att hålla presentationer för ledningsgrupp och liknande. Mycket goda engelskakunskaper är också en förutsättning för att klara av rollen.

Förmåner

Som "hyr-först"-anställd hos Poolia får du under en i förväg bestämd period ta del av alla förmåner som Poolias konsulter får ta del av. Din anställning hos Poolia omfattas av gällande kollektivavtal mellan Bemanningsföretagen och Unionen och Akademikerförbunden.

Efter den i förväg bestämda perioden, och om både uppdragsgivaren och du som kandidat är nöjda, övergår anställning till uppdragsgivaren och du tar därmed del av uppdragsgivarens förmåner.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Rätt person på rätt plats. Det är vår kärnkompetens. Och vi har hunnit bli riktigt bra på det efter att vi ända sedan 1989 har försett företag och organisationer med nya medarbetare, såväl tillfälligt och permanent. Vår långa erfarenhet har gjort att vi verkligen kan vårt jobb. Genom att vi ständigt vässar våra arbetsmetoder och processer får du alltid hög kvalitet i allt vi gör. Vår erfarenhet märker du också på att vi är snabba och att du får medarbetare som kan börja jobba hos dig direkt.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Idag
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga