Poolia Ekonomi AB · Publicerad Igår 00:00

Har du cirka fyra års erfarenhet av att arbeta som redovisningsekonom? Vill du ha en ny utmaning och prova något? Då kan det här vara uppdraget för dig.

Poolia Ekonomi söker för kunds räkning en redovisningsekonom till ett internationellt bolag i Älvsjö. Uppdraget är tänkt att starta relativt omgående och väntas löpa under en längre period.

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen som redovisningsekonom kommer du att arbeta med alla delar av redovisningen hos vår kund. Exempel på de arbetsuppgifter du kommer att få ägna dig åt är:
  • Löpande bokföring
  • Bokslut
  • Moms och skattedeklarationer
  • Myndighetsrapportering
Eventuellt kan du även komma att få arbeta en del med lönehantering.

Utbildning/erfarenhet

För att passa i den här rollen behöver du en gedigen erfarenhet inom redovisning och ovanstående arbetsuppgifter. Vi tror att du behöver minst fyra års tidigare erfarenhet, gärna från ett internationellt bolag.

Det är meriterande med en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du behöver dessutom mycket goda engelskakunskaper för att klara av den här rollen eftersom det rör sig om ett internationellt bolag.

Som person behöver du ha en mycket god analytisk förmåga för att kunna hämta in och sammanställa ekonomisk information från många olika källor. Du behöver också klara av att driva ditt eget arbete i ett tempofyllt internationellt team.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Rätt person på rätt plats. Det är vår kärnkompetens. Och vi har hunnit bli riktigt bra på det efter att vi ända sedan 1989 har försett företag och organisationer med nya medarbetare, såväl tillfälligt och permanent. Vår långa erfarenhet har gjort att vi verkligen kan vårt jobb. Genom att vi ständigt vässar våra arbetsmetoder och processer får du alltid hög kvalitet i allt vi gör. Vår erfarenhet märker du också på att vi är snabba och att du får medarbetare som kan börja jobba hos dig direkt.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
2 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Rekryteringen hanteras av
Poolia