Poolia Ekonomi · Publicerad 30 aug 2019

Om tjänsten

Trivs du i en roll med varierande arbetsuppgifter? Är du ute efter ett nytt uppdrag på deltid och har lite erfarenhet av arbete inom ekonomi? Då kan denna tjänst vara något för dig! Just nu söker vi till vår kund i Nacka en ekonomiassistent med viss erfarenhet. Tjänsten är ett konsultuppdrag på 80% med start den 1 november och uppdraget beräknas pågå till den 31 december 2020. Vår kund är ett internationellt bolag inom bioteknik med kontor i Nacka. Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen in med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I din roll som ekonomiassistent kommer du att arbeta i en bred roll i ett mindre team där du ansvarar för leverantörs- och kundreskontra samt administrera kundordrar.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
  • Registrering, bevakning och kontering av fakturor.
  • In- och utbetalningar av fakturor.
  • Uppföljning av fakturor.
  • Administrera kundordrar.
  • Löpande kundkontakt.
  • Avstämningar och analys av balanskonton.
  • Delaktighet i bokslut.
Vem är du?

Vi söker dig som förstår redovisning och har viss erfarenhet av ekonomiarbete. Vi tror att du är nyfiken på att lära dig mer, har en god kommunikativ förmåga och trivs i en serviceinriktad roll med mycket kundkontakter. Du är självgående, prestigelös och lyhörd mot din omgivning och visar på en god samarbetsförmåga.

Vi ser gärna att du tidigare arbetat i något ekonomisystem, har vana av Officepaketet. Du är flytande i svenska i tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska.

Om verksamheten

Liksom du är vi på Poolia specialister inom ekonomi, många av oss med egen erfarenhet av att arbeta i branschen. Vi är nämligen övertygade om att en av hörnstenarna för att göra ett riktigt bra arbete är engagemang och intresse för sitt område. Våra kunder återfinns inom bland annat banker, försäkringsbolag, staber och andra organisationer. Vi har erfarenhet av tillsättningar, bemanningskonsulter och interimskonsulter till både privat och offentlig sektor.

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
22 sept 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent

Inga fler liknande jobb tillgängliga