Poolia Ekonomi · Publicerad 23 sept

Är du en serviceinriktad person med sinne för ekonomi? Trivs du i en arbetsmiljö med högt tempo?
Poolia söker nu en Servicekoordinator/Ekonomiassistent till ett stort och spännande internationellt bolag. Kontoret är beläget strax söder om Stockholm med närhet till kommunikationer.
Denna tjänst är ett så kallat hyrköp vilket innebär att du under den första tiden kommer att vara konsult och uthyrd till företaget, men tanken är att rätt person sedan skall bli anställd hos kunden.

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen in med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna kommer huvudsakligen att bestå av fakturering, registrering, delegering och administration av avtal.

Företaget kommer inom en snar framtid att byta system för att hantera avtalen och denna tjänst ska avlasta nuvarande servicecenter vid systembytet. Därför kan uppgifterna utökas/förändras efter hand och även innefatta fakturering av rena serviceuppdrag, uppdatering av prislistor samt andra sysslor i servicecentret.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker en serviceinriktad person som gillar problemlösning och utmaningar. Som person är du strukturerad och noggrann och har god förmåga att prioritera bland dina uppgifter. Vi ser gärna att du tidigare arbetat som ekonomiadministratör eller i någon koordinerande administrativ funktion. Kunskaper i ekonomisystemet Agresso är meriterande men inget krav. Slutligen ska du trivas i en arbetsmiljö med högt tempo och bör därför vara en energisk person med en positiv och lösningsorienterad inställning.

Förmåner

Som "hyr-först"-anställd hos Poolia får du under en i förväg bestämd period ta del av alla förmåner som Poolias konsulter får ta del av. Din anställning hos Poolia omfattas av gällande kollektivavtal mellan Bemanningsföretagen och Unionen och Akademikerförbunden.

Efter den i förväg bestämda perioden, och om både uppdragsgivaren och du som kandidat är nöjda, övergår anställning till uppdragsgivaren och du tar därmed del av uppdragsgivarens förmåner.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Rätt person på rätt plats. Det är vår kärnkompetens. Och vi har hunnit bli riktigt bra på det efter att vi ända sedan 1989 har försett företag och organisationer med nya medarbetare, såväl tillfälligt och permanent. Vår långa erfarenhet har gjort att vi verkligen kan vårt jobb. Genom att vi ständigt vässar våra arbetsmetoder och processer får du alltid hög kvalitet i allt vi gör. Vår erfarenhet märker du också på att vi är snabba och att du får medarbetare som kan börja jobba hos dig direkt.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
2 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Rekryteringen hanteras av
Poolia