Poolia Ekonomi · Publicerad 5 nov

Vill du vara med på en spännande resa? För rekrytering till en bank söker vi nu bolånehandläggare. Har du tidigare erfarenhet som bolånehandläggare och vill jobba på ett företag som präglas av entreprenörskap och engagemang? Då kan du vara den vi söker. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i centrala Stockholm. Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Som bolånehandläggare ingår du i en av tre grupper inom bankens kundcenter. Avdelningen fokuserar på inflödet av bolåne- och privatlåneaffärer.

Du kommer vara kundansvarig lånehandläggare och i arbetsuppgifterna ingår:
  • Ta emot ansökningsförfrågningar avseende låneansökningar och lånelöften via deras kundtjänst.
  • Fatta beslut och bevilja låneansökan och lånelöfte samt säkerställa att besluten är i linje med den kreditinstruktion som finns, i samarbete med kreditavdelningen.
  • Bearbeta din kundportal och färdigställa låneansökan genom att begära in kompletteringar och underlag inför utbetalning eller tillträden.
  • Föra en dialog med Kreditavdelningen kring relevanta kreditärenden som avviker mot deras interna instruktioner.
Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av bolån och privatlån samt dess tillhörande processer. Du har tagit Swedsec bolånelicens (alternativt håller du på att ta licensen nu).

För att lyckas i rollen brinner du för kundkontakt och låneaffären. Du är servicesinnad, strukturerad och självständig. Dessutom är du tydlig, beslutsam och har hög integritet. Då jobbet innebär en hel del kontaktytor behöver du ha en god samarbetsförmåga och social kompetens. Du är flytande i svenska i såväl tal som i skrift.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga