Poolia Ekonomi · Publicerad 7 dec

Till uppdrag hos kund i Kista söker vi nu en Billing Specialist. Uppdraget förväntas starta i januari för att pågå under minst tre månader. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen som Billing Specialist kommer du bland annat:
  • Att genomföra systemtestning.
  • Arbeta med konfigurering av referensdata.
  • Skapa ad-hoc rapporter i databasen (SQL Server).
  • Arbeta med analys och felsökning.
  • Ansvara för administrativa uppgifter, exempelvis rapportering och fakturakörning.
Vem är du?

Vi söker dig med en teknisk eftergymnasial utbildning eller motsvarande kunskaper. Du har kunskap inom olika databaser samt SQL-kunskap (förstå datamodeller och viss SQL). Vidare har du kunskap i billing och rating, CDR-flöden samt erfarenhet av telecom. För rollen krävs goda kunskaper i engelska, i såväl tal som skrift. Meriterande för rollen är erfarenhet av Microsoft Dynamics NAV eller annat ERP-system. Som person är du driven, analytisk och självgående i arbetet.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
21 dec
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi

Inga fler liknande jobb tillgängliga