Poolia IT · Publicerad 14 okt

Är du skicklig på att searcha IT profiler och dessutom driven och strukturerad som person? Då kan du vara perfekt för rollen som IT-researcher!
I tjänsten blir du anställd av Poolia IT och uthyrd till vår kund som är ledande inom mode. Tjänsten är heltid med placering Marievik i Stockholm.
Vi går igenom ansökningarna löpande, varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

För att lyckas i denna roll vill vi att du har vana och erfarenhet av urval och search av IT profiler. Du har en god förståelse för olika IT-roller.
Du kommer att ha fokus på search av IT-profiler men kan också bli involverad i andra delar av rekryteringsprocessen, t ex publicera annonser, hantera ansökningar, referenstagning och rekryteringsadministration.

Utbildning/erfarenhet

För att lyckas i rollen ser vi att du har ett stort eget driv, har god koordineringsförmåga, är organiserad, noggrann och strukturerad och är van att hantera många rekryteringar samtidigt. Du har lätt att sätta dig in i nya arbetsuppgifter, är service-minded, har ett bra helhetsperspektiv och är van att arbeta självständigt.

Den vi söker skall ha erfarenhet och mycket goda kunskaper av följande:
  • Search av IT profiler (ett extra plus om du har erfarenhet att searcha SAP-kompetens, arkitekter och andra seniora roller)
  • Search i olika kanaler t ex LinkedIn
  • Koordinera kandidater till olika rekryteringar, matcha och följa upp
  • Behärska svenska och engelska i tal och skrift
Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
It-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom it-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Rekryteringen hanteras av
Poolia