Poolia IT · Publicerad 16 apr 2019

Vår kund är en stor statlig myndighet med kontor i Solna. Utvecklingsteamet söker en kollega med ett par års erfarenhet av front end-utveckling, Angular och REST. Det här är ett konsultuppdrag via Poolia IT som startar omgående och sträcker sig till februari 2020. Efter det finns option om förlängning. Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Teamet ansvarar för förvaltning och vidareutveckling av flera webbplatser som t.ex. myndighetens intranät. Utveckling sker enligt scrum och i SiteVison.

Du kommer bli en del av ett team där alla teammedlemmar förväntas bidra till leveransen utifrån egna förutsättnigar. Det innbär att arbetsuppgifterna kan variera, och förutom ren systemutveckling även innefatta t.ex. test och krav. Som teammedlem förväntas man följa det agila arbetssättet, arbeta presigelöst och ge och ta kunskap samt kontinueligt bidra till att teamet ständigt förbättrar sitt arbetssätt.

Vem är du?

Du som söker är i början av din IT-karriär. Vi tror att du har jobbat i ca 2 år med systemutveckling. För att bli framgångsrik i det här konsultuppdraget har du
  • Erfarenhet av HTML, JavaScript och CSS
  • Erfarenhet av SiteVision
  • Erfarenhet av Angular
  • Erfarenhet av REST
Låter det här som ett uppdrag för dig? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Idag
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga