Poolia IT · Publicerad 29 juni

Poolia IT letar nu efter dig som vill förstärka det grymma helpdesk-team som arbetar hos vår kund. Som helpdesk agent kommer du hantera olika typer av ärenden via telefon och mail och få värdefull erfarenhet för framtiden. Vi söker dig som är i början av karriären och som värdesätter god service och samarbete. Varmt välkommen med din ansökan!

Om uppdraget

Vår kund är en ledande aktör inom modebranschen och har en stor och framgångsrik helpdesk som hjälper sina kollegor världen över. De söker nu fler medarbetare som vill hjälpa dem i det dagliga arbetet. Helpdesken i Sverige bemannas i skift mellan kl 07 och 01 sju dagar i veckan, så du kommer bli del av ett riktigt spännande team. Arbetet är brett, varierande och kommer ge din karriär en kickstart! Du hjälper kontor och butiker världen över med de IT-relaterade frågor som dyker upp.

Dina arbetsuppgifter kommer inkludera
  • Telefonkontakt
  • Mail/Chat
  • Ärendehantering
  • Kontakt med externa parter
  • Operation Center
  • Kvalitetskontroll gällande ärenden
Vem är du?

Om du vill vara med på en rolig, utmanande och lärorik resa och dessutom har ett öga för service, då vill vi träffa dig!

För att bli framgångsrik i rollen har du
  • Ett stort tekniskt intresse, och gärna en utbildning inom IT
  • Goda kunskaper i både svenska och engelska
  • Vi ser gärna att du har jobbat i en helpdesk eller kundtjänst tidigare
  • Kunskaper i Active Directory, Windows 7, Office-paketet och ITIL är extra meriterande.
Som person är du serviceinriktad, positiv och samarbetsvillig. Teamet och bemötandet är en stor framgångsfaktor hos vår kund. Du vill lösa problem på ett bra sätt medan du är tydlig och pedagogisk.

Arbeta som konsult hos Poolia

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
22 juli
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Rekryteringen hanteras av
Poolia