Poolia IT · Publicerad 18 jan

Nu har vi en spännande tjänst för dig som vill jobba som IT-tekniker. Vi söker en person som kan börja i januari och uppdraget är 2-3 dagar i veckan. Perfekt för dig som pluggar och vill jobba extra.

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

Du kommer arbeta som tekniker på vår kunds kontor och hjälpa dina kollegor med IT-relaterade problem på plats.
Vi söker dig som tillmötesgående, älskar att lösa problem och alltid ser till att göra det på ett effektivt sätt.

Meriterande är kunskaper i:
  • Windows OS
  • användarhantering i Active Directory
  • Microsoft Exchange och Outlook
  • ärendehanteringsverktyg
  • fjärrverktyg, exempelvis Remedy
  • grundläggande nätverkskunskap
  • HW
  • ITIL- kunskap
Om Poolia

För att du ska trivas i din roll som konsult lägger vi stor vikt i att du som person är social och tycker om att ha kontakt med människor. Tjänsten innebär mycket ansvar och kundkontakt, därför är det viktigt att du som person också är framåt, noggrann och driven till att dela med dig av din kunskap till andra människor.

Förmåner

Vi vill att du ska trivas hos oss. Därför satsar vi både på kompetensutveckling och sociala aktiviteter. Poolia anordnar regelbundet konsultträffar och erbjuder dig ett varierat utbildningsprogram. Därtill har du din konsultchef som själv har erfarenhet från din bransch och är väl insatt i arbetsmarknaden. Din anställning hos Poolia omfattas av gällande kollektivavtal med Unionen och förmåner som träningsbidrag och sjukvårdsförsäkring.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
2 feb
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga