Poolia IT · Publicerad 19 okt

Till vår kund i Stockholm söker vi nu en supporttekniker. Uppdraget förväntas starta 1 december och pågå 7 månader med chanser till förlängning.
För att passa för uppdraget är du en service minded person som tycker om teknisk problemlösning och vill hjälpa kunden med frågor kring hård- och mjukvara.
Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Vi intervjuar och presenterar kandidater löpande.

Arbetsuppgifter

Du är placerad hos vår kund och arbetsuppgifterna innefattar support avseende hård- och mjukvara på klientplattformen, PC eller Mac, samt vara kontaktperson till drifttekniker.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker sig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Eftergymnasial utbildning inom IT är meriterande men inget krav. Du kan vara nyexaminerad men får gärna ha något eller några års erfarenhet. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och för att passa i rollen är du serviceinriktad, lyhörd och flexibel. Vidare tycker du om att ta eget ansvar och är lösningsorienterad.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
IT-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia IT. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom IT-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
5 nov
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Kontakt
Mejla Sara Jupiter
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga