Poolia Life Science & Engineering · Publicerad 13 okt

Har du en bakgrund inom Lifes Science eller teknik? Är du trött på labbet och vill jobba mer med människor? Vill du vara en del av ett både framgångsrikt och välmående team? Poolia är specialiserade inom tjänstemannasektorn och växer ständigt.

Poolia Life Science & Engineering växer också och vi söker därför en ny kollega. Du blir en viktig del av vårt drivna team och kommer att arbeta som rekryterare inom dotterbolaget Life Science & Engineering.

Här erbjuds du ett omväxlande arbete i en modern internationell bemanningskoncern med snabba beslutsvägar och en atmosfär som andas kreativitet och engagemang.

För att trivas i rollen som rekryterare krävs att du gillar mötet med människor, är duktig på att driva processer framåt med kvalitet, är affärsmässig och vill fatta självständiga beslut.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande.

Arbetsuppgifter

Som rekryterare i vår verksamhet ansvarar du för att utifrån kundens behov matcha rätt kandidater med våra uppdrag och processer som främst berör vår bemanningsverksamhet.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Personliga djupintervjuer
  • Utformning av webbannonser
  • Sökning av kandidater
  • Urval och administration av ansökningar
  • Telefonintervjuer
  • Referenstagning
Vi behöver dig som är beredd att axla ansvaret av ett självständigt arbete, ofta mot utmanande tidsplaner med affären och kvaliteten i fokus. Rollen innebär dagliga kontakter med våra kandidater och kunder via telefon, digitala kanaler och personliga möten.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har en naturvetenskaplig eller teknisk högskoleutbildning. Vidare ser vi gärna att du har ett par års erfarenhet från arbete inom Life Science eller teknikområdet. Erfarenhet från konsultverksamhet, bemanning och/eller rekrytering liksom erfarenhet från roller med kundkontakt är meriterande men inget krav. Däremot är det ett krav är att du kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i såväl tal som i skrift. Det är viktigt att du har goda datakunskaper och snabbt kan sätta dig in i vårt system.

För att trivas hos oss är du en positiv person som tycker om att jobba i en miljö som ställer krav på snabbhet och flexibilitet. Det är väsentligt att du har ett genuint intresse för människor och en väl utvecklad förmåga att lyssna. Du är organiserad och noggrann och förstår vikten av att hantera kandidater och personuppgifter på ett respektfullt sätt. För att lyckas i tjänsten krävs det också att du är en trygg person, van att arbeta självständigt och att själv skapa dig förutsättningar för att nå målet. Vidare är det viktigt att du är prestigelös och har en god samarbetsförmåga.

Då du kommer att formulera texter självständigt - i form av annonser, kandidatkommunikation med mer, behöver du ha en väl utvecklad förmåga att uttrycka dig kreativt i tal och skrift.

Sist men inte minst är du den som vill växa tillsammans med oss och vill hjälpa våra ambitiösa kunder, kandidater och konsulter till ökade framgångar.

Förmåner

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Hos oss hittar du de bästa medarbetarna och de bästa jobben - och vi hjälper dem att hitta varandra genom att matcha rätt kandidat mot rätt uppdrag. Genom mer än 25 års erfarenhet, specialisering, arbetsmetodik och vårt engagemang har vi lärt oss vad rekrytering och uthyrning av kvalificerade tjänstemän innebär. Som bemannings- och rekryteringsföretag förser vi företag och organisationer med den kompetens som - tillfälligt eller permanent - tillgodoser deras behov av kvalificerade tjänstemän.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Idag
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Rekrytering
Kontakt
Mejla Margot Estlander
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga