Poolia Office Professional · Publicerad 11 sept

Vår kund behöver förstärkning av en riktigt vass Rekryterare. Om du brinner för att hitta rätt person till rätt jobb och vill komma till en arbetsplats där du verkligen gör skillnad så kan detta vara ett ypperligt tillfälle för dig. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid som väntas pågå under 6 månader. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kommer att tillsättas snarast möjligt. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Vår kund kan erbjuda dig ett stimulerande arbete i en miljö som genomsyras av respekt och omtanke - du bidrar med din kompetens och engagemang. Du kommer att tillhöra ett större team men arbetet bedrivs till stor del självständigt. I din roll som Rekryterare kommer du att arbeta efter tydligt förankrade processer och du ansvarar för rekryteringens alla delmoment.

Bakgrund

Vi söker dig som har ett genuint intresse för HR-arbete och mötet med människor i olika situationer. Du har relevant utbildning från Universitet eller Högskola samt tidigare erfarenhet av att självständigt driva hela rekryteringsprocesser. Du är utvecklingsinriktad och du värdesätter och eftersträvar goda relationer - en arbetsmiljö som är respektfull och professionell. Din samarbetsförmåga är självklar då du kommer att arbeta i ett tight gäng där kommunikation och att dela med sig av sina kunskaper är en förutsättning för gott samarbete. Som person är du självgående, effektiv och ansvarstagande.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
21 sept
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration