Poolia Office Professionals AB · Publicerad 22 sept

Vi söker en senior Produkt- och inköpsansvarig till vår kund som är verksam inom detaljhandeln.

Du kommer ensamt ansvara för lönsamhetsanalyser, produktlanseringar och ha fullt ekonomiskt ansvar för dina tre produktgrupper. Dina ansvarsområden innefattar bland annat produktområdets sortimentsutveckling, varuleverantörer, inköp, avtal och leverantörsarbete.

Kunden sitter i Bromma och uppdraget, som är ett konsultuppdrag, beräknas starta omgående och pågå till sista januari 2017. Det finns chans till överrekrytering.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av;
  • Vara stöd i leverantörförhandlingar och i leverantörskontakter och externa samarbeten
  • Implementera nya varuområden enligt plan
  • Säkerställa högsta möjliga lönsamhet för sina produktområden - optimera inköpspriser, leverantörsavtal och inköpsbonusar m.m
  • Vara stöd till säljorganisationen/kundservice i produktfrågor m.m.
  • Stötta teamledare/affärsområdeschef Distribution med framtagning av kampanjer
  • Leveransinformation till kunder och säljavdelning
Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har haft en liknande roll med produkt- och inköpsansvar. Har du en relevant akademisk examen är det merieterade. Du har en god ekonomisk förståelse och känsla för affärer. Vidare är du drivande och resultatorienterad och har lätt att uttrycka dig i tal och skrift, på både svenska och engelska.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Inom sälj och marknad finns många kreativa möjligheter. Med en bredd från marknadschef och säljare till inköpare, informatörer och webbredaktörer har vi tjänster och uppdrag som kan intressera dig. Som konsult får du möjligheten att testa olika yrken och få en bred erfarenhet längs vägen fram till ditt drömjobb.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
5 okt
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Produktchef
Rekryteringen hanteras av
Poolia