Poolia Office Professionals · Publicerad 11 okt

Är du en utåtriktad och servicesinnad person med sinne för försäljning? Har du dessutom erfarenhet från livsmedelsbranschen och är tillgänglig omgående? Se hit! Till Dagab AB söker vi nu efter en innesäljare som kommer att ansvara över en egen kundstock. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid som förväntas tillsättas omgående och initialt pågå till och med årsskiftet. Dagab AB tillhör Axfoodkoncernen och har sitt kontor i Jordbro, söder om Stockholm. Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen som innesäljare kommer du att ansvara över en egen kundstock och vara deras kontaktperson från Dagab AB. Dessa kunder kommer du att ha löpande kontakt med varje vecka och bygga en god relation till. Du kommer att arbeta i SAP och se över kundernas inkommande orders och kontrollera att allt är korrekt. Vidare kommer du säkerställa att kunderna är informerade om kommande kampanjer och höra om de önskar beställa något från dessa. Du kommer att fungera som ett stöd för kunderna i strategiska beslut kring deras orders och eventuella frågor. Således kommer tjänsten att innefatta mycket kundkontakt både via telefon och mail samt mycket arbete i affärssystemet SAP. Stort fokus kommer att ligga på kundnöjdhet men du förväntas också arbeta med merförsäljning.

Bakgrund

Vi söker dig som har en fullständig eftergymnasial utbildning och erfarenhet från arbete med kundservice och försäljning, gärna över telefon. Har du arbetat inom livsmedelsbranschen tidigare är detta meriterande för tjänsten. Vi ser vidare att du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Du har även god datorvana och kunskaper inom Officepaketet. Kunskaper inom SAP är meriterande. Vi tror att du som söker är en driven person som ser lösningar och möjligheter. Du är en relationsskapande person som trivs med många kontaktytor, både internt och externt. Utöver detta är du servicesinnad och utåtriktad samtidigt som du är noggrann och ansvarsfull.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Idag
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Telefonförsäljare

Inga fler liknande jobb tillgängliga