Poolia Office Professionals · Publicerad 2 dec 2019

Är du en driven och strukturerad person med exceptionell servicekänsla? Gillar du koordinering och är noga med detaljer utan att tappa helhetsbilden? Då kan du vara den vi söker för vår kunds räkning för rollen som VD-assistent hos vår kund. Tjänsten är inledningsvis ett konsultuppdrag på cirka 3 månader men för rätt person kan vidare möjligheter finnas. Önskat startdatum för uppdraget är i början av december och urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen att ansöka redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
  • Stötta VD med både proaktiva förberedelser samt uppföljningar och deadlines
  • Kalenderhantering
  • Administration och arkivering
  • Förbereda för introduktioner av ny personal
  • Researrangemang
  • Fakturering och kvittohantering
  • Arrangera konferenser, evenemang, middagar etc.
  • Koordinera, boka och förbereda möten.
Vem är du?

Vi söker dig med minst gymnasial utbildning, gärna vidare utbildning med relevans för rollen. Du har även flera års erfarenhet som Executive assistant/VD-assistent. Rollen kräver att du har mycket goda kunskaper i Outlook, Word, Excel och Powerpoint. Du har även en god förmåga att uttrycka dig helt obehindrat och professionellt på engelska och svenska i såväl tal som skrift. Vi förväntar oss att du har en god vana att arbeta välorganiserat, proaktivt och självständigt samt hantera såväl interna som externa kontakter och förstår vikten av hög integritet och att alltid ligga steget före.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Tjänsten innebär att du blir anställd som konsult via oss på Poolia men arbetar ute hos vår kund. Ansökan sker genom Poolia.se
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga