Previa AB · Publicerad 10 okt

Vad ska du göra?
Previa ingår i Falck Healthcare som är Skandinaviens största koncern inom hälsa i arbetslivet med sammanlagt 2 000 medarbetare. Nu ska vi in i en förändringsprocess där Previas och Falcks löneavdelningar ska gå samman. I och med det så behöver vi även växa med ytterligare starka medarbetare till vårt kontor i Norrtull.

Ditt team kommer att bestå av 6 löneadministratörer samt en lönechef där ni kommer att supportera våra olika bolag och verksamheter och hantera både tjänstemanna- samt kollektivavtalslöner i Agda PS. Här kommer du att tillsammans med dina kollegor få vara med och påverka och sätta rutiner och processer för ert framtida arbete tillsammans. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av:
  • Operativt lönearbete
  • Hantering och utbetalning av reseräkningar, arvoden och bonusar
  • Hantering utav anställningsavtal och personalakter
  • Samarbete med ekonomifunktionen avseende lönerapportering till ekonomisystemet
  • Administrativa uppgifter kring bland annat: bilar, pensioner och försäkringar
  • Utbilda och supportera chefer och medarbetare i Agda PS
Vem är du?
För att lyckas och trivas hos oss ser vi att du är en person som har ett stort driv som du använder för att tillsammans med dina kollegor bygga en välfungerande löneprocess. Du har förhoppningsvis lätt för att zooma både in och ut, för att kunna se helhet som detaljer. Hos oss kommer du att få ett stort kontaktnät inom organisationen där du har kontakt med chefer och anställda inom våra olika bolag, därför ser vi att du både kan lyssna samt vara kommunikativ.

Vi ser att du är en erfaren löneadministratör som är trygg med din kunskap, och har sedan tidigare arbetat självständigt med hela lönekedjan. Har du erfarenhet från Agda PS och sedan tidigare arbetat med flera olika kollektivavtal är det meriterande.

Om Previa & Falck
Previa är Sveriges ledande företag inom företagshälsa. Vi arbetar för ett hållbart arbetsliv. Genom att effektivisera organisationen, utveckla ledarskapet, engagera medarbetarna och skapa en positiv arbetsmiljö hjälper vi verksamheter att nå sina mål och skapa ännu bättre resultat. Previa har över 1 000 medarbetare på fler än 100 orter över hela landet.

Falck har bedrivit verksamhet i Sverige sedan 1950, (i Danmark sedan 1906). Under mer än 100 år har uppdraget för Falck varit att förebygga olyckor, sjukdom och nödsituationer, att ge snabb professionell hjälp åt dem som råkat illa ut samt rehabilitera sjuka och skadade. Falck är världsomspännande med verksamhet som omfattar 43 000 anställda runt om i alla världsdelar.

Båda ingår i Falck koncernen och ägs av Falck Healthcare Holding som är Nordens största leverantör inom hälsa i arbetslivet.

Är du intresserad utav den här tjänsten?
I den här rekryteringen samarbetar Previa med Wise Professionals. Om du har frågor om tjänsten kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Ulrika Franzén Körlof (070-716 83 94, ulrika.franzen-korlof@wise.se). Annonsen kommer att ligga ute till och med den 26 oktober 2018 och vi ser fram emot att få din ansökan senast det datumet. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
26 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Löner & Förmåner