Processus · Publicerad 16 okt

Din nya tjänst

Processus expanderar och söker en senior automationsingenjör till deras avdelning I&C (Instrumentation & Control) här i Stockholm. Processus söker dig som har erfarenhet av programmering av både PLC, HMI och DCS-system, gärna av Siemens PCS7 eller ABB 800xA.

Din tid kommer att delas mellan arbete på deras kontor i Stockholm och ute hos kund. Oavsett vilket så är man en del av Processus kunskapsorienterade organisation samt delar Processus kärnvärden. Din kontor är centralt beläget nära stadshuset.

Din bakgrund

För att du ska vara framgångsrik i rollen ser vi att du har:
  • Erfarenhet inom processindustrin.
  • Minst 5 års erfarenhet av programmering av både PLC, HMI och DCS-system.
  • Högskole- eller civilingenjör alternativt annan eftergymnasial utbildning inom lämplig inriktning.
  • Meriterande är erfarenhet från läkemedelsindustrin men inget krav.
Din profil

I rollen kommer du att arbeta med både kravställning, projektering, systemering, programmering, driftsättning och testning. Du kommer även ha en ledande teknisk roll där du är en nyckelperson som tar fram struktur och arbetssätt inom automation, samt vara en mentor för dina yngre kollegor inom I&C. Ord som beskriver dig är en pigg, social och utåtriktad. Självklart brinner du för automation och vill arbeta på ett företag där du känner alla dina kollegor med korta beslutsvägar och familjär anda.

Din ansökan

Thalamus är vald rekryteringspartner varför alla frågor initialt sker till Christer Johansson eller Rebecka Ellis på Thalamus. Söker tjänsten gör du enklast via Thalamus.se eller annan lämplig annons. Intervjuer kommer ske fortlöpande och sista ansökningsdag är 3/10-17.

Hjärtligt välkommen att ringa mig Christer Johansson om du har frågor. Kommer bli intressant att läsa din ansökan, en CV och kortare personligt brev räcker.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Processus AB är ett engineeringbolag som inriktar sig mot svensk processindustri. Bolaget erbjuder allt ifrån konsulttjänster till att leverera kompletta projekt till våra kunder. Vi har lång erfarenhet inom branschen; både av att leverera konsulttjänster, att driva helhetsprojekt och att företräda våra kunder i projekten. Våra kärnkompetenser är projektledning, processdesign, konstruktion, automation, industriell IT samt kvalitetssäkring. Vi tror på en långsiktig relation med kunden, där vi kan ge support i de faser av projekt eller problemlösningar som kunden önskar. Vi på Processus vill arbeta tillsammans med våra kunder och driva projekten så effektivt som möjligt, genom att lägga stor vikt vid vårt personliga engagemang och att ha kunden i fokus.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
3 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Processingenjör
Rekryteringen hanteras av
Thalamus