Projektengagemang · Publicerad 8 feb

Är du en förändringsbenägen och serviceinriktad lönekonsult / löneadministratör med kunskap och erfarenhet inom hela lönekedjan, förslagsvis från outsourcingbranschen? Trivs du med den konsultativa delen men vill hellre arbeta inhouse och ser dig om efter en ny utmaning? Om du dessutom lockas av att arbeta i ett snabbväxande börsnoterat bolag tillsammans med kunniga och dedikerade medarbetare, då kan det vara dig vi söker!

"Det som driver PE framåt är viljan att förnya och förbättra. Det drivet och engagemanget attraherar inte bara kunder utan också de bästa medarbetarna. "

Arbetsuppgifter

Hos Projektengagemang blir du en av fyra medarbetare på löneavdelningen som alla självständigt arbetar med löneberedning för totalt ca 1300 tjänstemän.
I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår löne- och semesterberäkningar enligt lag och olika kollektivavtal, kontroller, reseräkningar samt semester- och årsskiftesrutiner. Du administrerar anställningsavtal och intyg samt rapporterar pensioner och statistikuppgifter till berörda myndigheter. Här kommer du att få arbeta tätt tillsammans med en dedikerad HR Business Partner och bistår med stöd och support till medarbetare och chefer vid olika löne- och kollektivavtalsfrågor, tidrapportering och lönerevision.

Tjänsten innebär förutom det praktiska arbetet med löneberedning också till viss del att tillsammans med löneansvarig och gruppen kontinuerligt bidra till utveckling och effektivisering av löneprocesser. Tjänsten innefattar många kontakter och passar dig som trivs och vill arbeta i en konsultativ specialistroll.

Vem är du?

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av löneadministrativt arbete, med fördel från ett outsourcingbolag där du med stort kundfokus och hög servicegrad hanterat flera bolag. Du är van att hantera olika kollektivavtal och är väl insatt i lagstiftning och regelverk inom området där du håller dig regelbundet uppdaterad. Vidare har du generellt goda IT-kunskaper och tidigare erfarenhet av Agda PS samt Visma PX ses som meriterande liksom en relevant påbyggnadsutbildning inom lön.

Eftersom Projektengagemang är ett företag som växer och det löpande införlivas nya bolag, tror vi att du gillar förändring och ett relativt högt tempo. Vi söker dig som tar stort eget ansvar, driver ditt arbete framåt och har förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp. Eftersom det handlar om lön måste du givetvis även vara noggrann och kvalitetsmedveten med ett strukturerat arbetssätt. Då rollen inkluderar många kontakter behöver du ha lätt för att kommunicera både skriftligen och muntligen, vara hjälpsam och ha förmåga att leverera god service på hög nivå. Självfallet hanterar du information och frågeställningar inom lön med hög integritet och gott omdöme.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
28 feb
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi, HR & Personal
Underkategori
Löner & Förmåner

Inga fler liknande jobb tillgängliga