Prorenata AB · Publicerad 26 mars 2021

Prorenata söker en driven problemlösare till vår support!

Vi på Prorenata bygger ett verksamhetssystem för elevhälsan. Det är den tråkiga versionen. Vad vi egentligen försöker göra är användbara, enkla, roliga verktyg för våra användare som annars ofta får sitta med svåranvända, föråldrade system. Vi tycker om att hjälpa folk, det märks i vår support där kundnöjdheten är mycket hög.

Vi är ett växande företag, idag är vi 30 personer, men vi har förmånen att ha en stor kundtillströmning och de kunderna vill vi ta hand om. Det är där du kommer in i bilden!

Vad vi letar efter:

En driven problemlösare till supporten som kan hjälpa våra kunder att använda Prorenata Journal på bästa sätt! Vårt system är komplext under huven, men på ytan ska det vara lätt för våra användare.

Vår support är en stolthet för oss. Vi vill ha kontakt med våra slutanvändare och höra vad de tycker, när det fungerar och när det inte fungerar, så vi kan göra något åt det. När man kontaktar vår support så får man prata med någon som har djup kunskap i produkten.

Du bör vara kommunikativ, strukturerad, nyfiken och tekniskt kunnig. Ansvarstagande, samarbetande och ordningsam är fler egenskaper som vi söker. Vem du är spelar större roll än formella utbildningar och tidigare arbeten, men erfarenheter från supportfunktioner, särskilt support av komplexa system är meriterande. Och så behöver du behärska svenska flytande i tal och skrift.

Vad vi erbjuder:
  • Härliga kollegor, vi bryr oss om varandra!
  • En produkt som gör skillnad i användarnas vardag, med omdömen som "enkelt och genomtänkt", "jättenöjd, ett lättarbetat system" och "det bästa sen blockschemat" (vi vet inte exakt vad det sista innebär, men han var väldigt nöjd!)
  • Roliga och varierande arbetsuppgifter och tid att ta tag i problem och faktiskt lösa dem för kunden
  • Möjligheten att lära och utvecklas på jobbet
  • Möjligheten att ta ansvar och påverka, när vi tycker att något inte fungerar så ändrar vi på det!
  • Härlig arbetsplats på Skeppsbron i Gamla Stan, Stockholm
  • Marknadsmässig lön, tjänstepension, friskvård, 6 veckors semester, prioriterad arbetsmiljö, mm.
Vad vi vill att du ska göra:

Ditt jobb är att hjälpa våra kunder som kontaktar supporten. Det innebär:
  • Svara på mejl och telefon och hantera inkommande supportärenden.
  • Lösa kundens problem. Ibland är de lätta, ibland kräver de att du felsöker djupare och samarbetar med utvecklare och kundansvariga.
  • Vara företagets ansikte utåt mot våra användare
Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten tillsätts när vi har hittat rätt person och rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Skicka in CV och personligt brev där du beskriver vad som driver dig och när du bäst kommer till din rätt på jobbet. För att ge alla samma chans att få visa sin lämplighet använder vi etablerade arbetspsykologiska tester i vår rekrytering.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi på ProReNata bygger ett journalsystem för elevhälsan. Det är den tråkiga versionen. Vad vi egentligen gör är enkla, trevliga verktyg för våra kunder inom vård och skola som annars ofta får sitta med svåranvända, föråldrade system.

Vi startade 2010 och har växt organiskt, med ca 50% om året. Vi är helt kundfinansierade och väldigt kunddrivna i hur vi arbetar. Vi vill inte ta över världen, vi vill bara göra enkla men kraftfulla verktyg åt våra användare och det är vi bra på!

Här hittar du vår integritetspolicy.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 apr 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support

Inga fler liknande jobb tillgängliga