Qall Telecom AB · Publicerad 26 aug 2019

Har du jobbat som säljare, känt på hur det är att leda andra säljare och vill utvecklas ytterligare? Är du redo att kavla upp ärmarna för att uppnå resultat i ditt ledarskap och ditt team? Då är kanske denna tjänst rätt för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som försäljningschef på detta företag leder du ett team på ca 8 säljare/bokare med ambitionen att dubbla säljstyrkan inom 12 mån, med fullt ekonomiskt ansvar för avdelningen, däribland budgetansvar, måluppfyllnad och resultatuppföljning. Genom tajta processer och dagliga uppföljningar kalibrerar du telemarketingmaskineriet som är ditt team. För att motivera dem har ni roliga tävlingar, event, resor och after works tillsammans. Du kommer att ha en stor frihet i rollen och goda möjligheter att påverka och utvecklas.

Anställningen inleds med att du får ett individuellt anpassat introduktionsprogram på 3-6 månader för att lära dig produkterna och tjänsterna som ditt team säljer. Dag 1 är du 0 % försäljningschef och får utökat ansvar och befogenhet i takt med din utveckling.

Arbetsplatsen är på Södermalm.

Vem du är

Du är en säljare/teamledare i början av din ledarkarriär, redo att kavla upp ärmarna för att utvecklas och uppnå resultat. Erfarenhet från telekombranschen är meriterande.

Som person är du driven, strukturerad, affärsmässig och intresserad av att utveckla din ledarskapsförmåga.

Flytande svenska i tal och skrift samt vana från Office-paketet är en förutsättning.

Ansökan

För frågor, kontakta rekryterare Ana Acosta på ana.acosta@roirekrytering.se eller 070-142 80 07.

För att ansöka laddar du upp ditt CV och personliga brev via www.roirekrytering.se snarast, dock senast 15 september.

OBS! Ansökan tas ej emot via email!

Vi ser fram emot din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Företaget i fråga har i denna process valt att vara konfidentiella. De är verksamma inom företagstelefoni (mobilabonnemang, mobiltelefoner, bredband, kompletta företagsväxlar, etc.). Grundade för ca 10 år sedan har de idag ungefär 30 anställda, där de flesta är 25-30 år gamla.

Det är ett entreprenörsdrivet företag med en hög förändringstakt och korta beslutsvägar. Det råder samarbete över team/avdelningar, öppen stämning och frihet under ansvar. De senaste personalenkäterna har visat att de anställda är nöjda med ledarskapet och trivs på sin arbetsplats.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga