REIREI · Publicerad 23 mars 2021


Vi söker en Online Sales Manager!
Med flera populära och välmående premiummärken i portföljen och en redan pågående tillväxtresa, tar vi nu ytterligare steg när vi bygger vår egen online-handel, med fokus på en kundupplevelse i absolut toppklass!

Som Online Sales Manager är du strategiskt och operativt ansvarig för vår försäljning online, både B2B och B2C. Du säkerställer att vår e-handel ständigt håller högsta kommersiella nivå, har rätt utbud och att köp/kundupplevelsen ligger i framkant, från första klick till leverans. Ditt huvudfokus ligger på att driva försäljning genom utveckling och optimering av vår B2B och B2C, strategisk annonsering och analys. I ett senare skede kommer du även att ha personalansvar. Dina främsta kontaktytor är marknad, övriga säljteamet samt respektive varumärke. Du ingår i REIREI:s ledningsgrupp.

Kvalifikationer
  • Du har troligen gjort den här resan förut i en liknande roll
  • Du har digital expertis inom trafikdrivning, kundanskaffning, konverteringsoptimering, kundbeteenden och lojalitet
  • Stor analytisk förmåga med kunskap inom webbanalys (Google Analytics m.fl)
  • Brett intresse och kunskap kring IT och den digitala utvecklingen
  • God kravställare mot IT och externa leverantörer
  • Gärna ledarerfarenhet med personalansvar
Du är säljfokuserad, snabb och nytänkande och ditt engagemang skapar nyfikenhet hos andra. Du har en entreprenörs kreativa driv, vilja och mod i att utifrån tidigare erfarenheter och egna idéer skapa något helt nytt och du har tillräckligt med teknisk och kommersiell kunskap för att veta när vi är klara. Du behöver inte vara teknisk på programmeringsnivå utan snarare ha en övergripande kunskap för att kunna kravställa mot IT och omge dig med rätt kompetens. I slutändan handlar det om försäljning och det är att skapa resultat som är din identitet och främsta drivkraft.

Tjänsten
Placering: Flexibel, Stockholm önskvärt.
Tillsvidare fulltid
Fast lön
Start så snart som möjligt enligt överenskommelse

Ansökan/Kontakt: Infinity HR är framgångsrika i rekrytering av spetskvalitet till kulturstarka företag och vår självklara partner i denna rekrytering. För mer info om tjänsten eller urvalsprocessen, tveka inte att kontakta Emil Nilsson, Infinity på Tel: 070-5591192 eller Mårten Näsvall, Infinity på E-post: marten.nasvall@infinityhr.se

Rekryteringsprocessen:
28 april: Infinity intervjuer
30 april: REIREI intervjuer
5 maj: REIREI finalintervjuer
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
At REIREI, we're driven by our strong entrepreneurial spirit, as well as our high ambition and pace. With profound knowledge of innovative and quality-based products for babies and children in the Nordic region, we always strive to deliver premium products to new parents - products that facilitate the most transformative period in life.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
28 apr 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Försäljningschef

Inga fler liknande jobb tillgängliga