RF Coverage AB · Publicerad 21 jan

Trivs du i en kommunikativ roll med eget ansvar och där ena dagen inte är den andra lik? Har du ett intresse för teknik? Har du ambitioner att kunna växa och ta mer ansvar i ett entreprenörsföretag? RF Coverage AB rekryterar sin nya kollega som vill vara delaktig i att skapa Nordens bästa leverantör av system för "täckningslösningar".
Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Tjänsten

I rollen som supportansvarig kommer du primärt att:
  • koordinera resurser och driva förändringsarbete
  • övervaka kundsystem från vårt kontor i Årsta
  • ansvara för flera kundunika supportflöden
  • initiera och åtgärda fel, larm och uppdrag som uppkommer inom support
  • månatligt rapportera till kund
  • utveckla och effektivisera arbetsuppgifter/processer
Din vardag blir i en trevlig arbetsmiljö med stöd från kollegor för att du ska kunna nå ett bra resultat. Du kommer att få möjlighet att vara med på en spännande tillväxtresa där du får stort förtroende och arbetar med en hög grad av ansvar.

Tjänsten är på heltid, där du arbetar kontorstider.

Vi erbjuder dig uppgifter som omfattar ett brett spektrum av utmaningar från en dag till en annan.

Din profil

Du har hög servicekänsla, värdesätter kvalitet och är van att ta egna initiativ. Vidare är du lösningsorienterad och har stort engagemang i ditt arbete och mot kund. Du har en god organisationsförmåga och har lätt för att prioritera och strukturera i ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Viktiga egenskaper är att du är jordnära och envis samt att du har förutsättningar att jobba på ett mindre entreprenörsföretag där varje dag speglas av effektivitet, entreprenörsanda och lagkänsla.

Vi söker dig som har minst ett par års erfarenhet av en support-/serviceinriktad roll, gärna från teknisk bransch. Då supporten är systemtekniskt inriktad är tidigare erfarenhet inom systemleveranser samt ärendehanteringssystem önskvärt.

Du talar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska språket.

Om RF Coverage

Vi är ett svenskt företag med mycket hög kompetens. Vi designar, implementerar, övervakar och underhåller systemlösningar för täckningslösningar. Vi ser alltså till att mobiltelefoni, RAKEL och andra trådlösa system fungerar, t e x på kontor och i bil- och järnvägstunnlar. Läs gärna mer på www.rf-coverage.se
Vi sitter i nyrenoverade lokaler i Årsta, nära södra länken.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
28 feb
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support