Region Sörmland · Publicerad 26 juni 2020

Radiologiskakliniken Mälarsjukhuset och Kullbergska sjukhuset

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss!

Om oss

Radiologiska kliniken bedriver verksamhet på både Mälarsjukhuset i Eskilstuna (MSE) och Kullbergska sjukhuset i Katrineholm (KSK). Vårt upptagningsområde utgörs i huvudsak av norra och västra länsdelen i Sörmland. Vi är sammantaget ca 140 medarbetare. Vi erbjuder konventionell röntgen, datortomografi, magnetkamera och ultraljud. Vi svarar också för mammografiscreening samt klinisk bröstdiagnostik i Sörmland. Utrustningen är modern med Sectra RIS och PACS. Kliniken planerar för en ny akutröntgenenhet, en helt ny ultraljudsenhet av toppmodernt snitt för diagnostik och undersökning, samt möjlighet till behandling under anestesi.

På Kullbergska sjukhuset byggs en ny MR-enhet. Vidare startar inom kort ombyggnad inför helt ny interventionsenhet. Vi arbetar för att på flera plan förbättra vår arbetsmiljö då vi vill bygga upp en modern ny verksamhet med fokus på delaktighet, kompetensutveckling, jämställdhet och arbetsglädje. På vår klinik får du goda möjligheter att dels omsätta dina tidigare erfarenheter och utveckla vår verksamhet. Vi förordar delaktighet, öppenhet och ett gott medarbetarskap.

Läkargruppen består av ca 30 läkartjänster (ST-, specialist- och överläkare). Vi söker nu en specialistläkare/ Överläkare som vill utvecklas hos oss!

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter inkluderar bl.a. prioritering, bildgranskning, rondverksamhet och interventioner med genomlysning såsom nefrostomier, dränageinläggningar och biopsier. Arbetet sker i nära samarbete med klinikens och sjukhusets övriga medarbetare. Jour- och beredskapstjänstgöring ingår. Vi har ett stort pågående utvecklingsarbete och står inför nya spännande utmaningar. Därför söker vi dig som är intresserad av att påverka utvecklingen, är öppen för nya idéer och gillar förändringsarbete.

Din kompetens

Legitimerad läkare med specialistkompetens i radiologi. Kraven på svenska språket är Svenska C1, enligt EU:s nivåskala. Ett empatiskt och patientfokuserat förhållningssätt karakteriserar den framgångsrike sökanden. Du är en lagspelare som ser värdet i att uppnå goda resultat i samarbete med olika personalkategorier och kollegor från olika specialiteter. Du är intresserad av utveckling och att dela med dig av dina kunskaper samt vill ständigt förbättra den verksamhet du arbetar i. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Välkommen att kontakta oss för vidare upplysningar!

Anställningsform

Tillsvidareanställning på heltid eller enligt önskemål. Tillträde enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av

Tf verksamhetschef Marie Denander, 016-10 37 47.
Överläkare och medicinskt rådgivande radiolog Mats-Ola Eriksson, 016- 10 37 47.
Fackliga företrädare söks via kontaktcenter, 0155-24 50 00.

Kom och jobba hos oss på radiologiska kliniken Mälarsjukhuset/ Kullbergska sjukhuset!

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2020-07-31.
Intervjuer kan komma att ske löpande.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vill du växa och utvecklas? Både inom ditt yrke och som person? Tycker du som vi att delaktighet och engagemang är viktigt? Då behöver vi dig. Hos oss jobbar omkring 7.200 personer inom 120 yrken. De allra flesta inom hälso- och sjukvården på något av våra fyra sjukhus eller på en av våra landstingsdrivna vårdcentraler. Som medarbetare på Region Sörmland är du en del i ett stort och viktig arbete mot målet - Sveriges friskaste län. Din personliga utveckling hänger tätt ihop med Region Sörmlands utveckling. Det är tillsammans vi får saker att hända. Vi står för jämlik hälsa och levande kultur i en hållbar, livskraftig region. Välkommen att jobba hos oss! Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär landstinget ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt. Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga