Rekrytering till kund · Publicerad 6 juli 2020

Är du ekonom och har ett stort intresse för system? Vi söker nu en systeminriktad ekonom för rekrytering till ett spännande bolag i Stockholm. På detta trivsamma och expansiva bolag får du möjlighet att vara med på en intressant utvecklingsresa och bidra med dina systemkunskaper. Du kommer arbeta nära ekonomiavdelningen men även bla med IT och konsulter. I rollen ingår att utbilda och stötta kollegor inom ekonomi och att arbeta med projekt. Du kommer även vara superuser för system inom företaget.

Arbetsuppgifter som systemekonom:
  • Stöd till och utbildning av användare i organisationen
  • Superuser för system, bla för Navision
  • Arbeta med projekt inom ekonomi men även inom IT
  • Delta i utrullnings- och förbättringsprojekt och systemimplementationer
  • Arbeta med redovisningsuppgifter
Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig som har arbetat med ekonomi i minst 3 år och har goda redovisningskunskaper. Du har en god förståelse för de ekonomiska flödena på en ekonomiavdelning, gärna från transaktionsintensiva företag. Ditt systemintresse är stort och du är en god Excelanvändare. Du har även arbetat med större affärssystem och gärna med Navision tidigare.

Personliga egenskaper

Med ditt proaktiva arbetssätt har du ett öga för att se hur arbetet skulle kunna underlättas för dina kollegor på ekonomiavdelningen och du arbetar gärna med att förebygga potentiella problem. Du har en nyfikenhet och ett intresse för förbättringar, och med din sociala och pedagogiska läggning når du ut till övrig personal med utbildningar eller då de behöver hjälp. Andra värdefulla egenskaper för att lyckas i denna roll är att vara öppen och tillgänglig samt att ha en strävan efter att vara självgående i sitt arbete, i viss mån skulle man kunna säga att du har en förmåga att själv skapa dina arbetsuppgifter.

Placeringsort: Stockholm

I denna rekryteringsprocess samarbetar företaget med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter på Meritmind, Ulrika Sjöqvist 070-166 08 60 eller Magnus Åberg070-981 77 51. Intervjuer och urval kommer ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)
  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
En spännande roll med många kontakter på detta trevliga bolag.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi

Inga fler liknande jobb tillgängliga