Rekryteringsmäklaren i Norden AB · Publicerad 28 nov 2019

Som elektriker på Stockholm Eltjänst kan du välja att arbeta med elinstallationer inom service eller mindre entreprenader. Våra kunder finns inom kommuner, kommersiella fastighetsägare och bostadsrättföreningar. Vi utför uppdrag inom kontorsanpassningar, belysning och energieffektiviseringar.

Dina arbetsuppgifter:
  • Som serviceelektriker kommer du att utföra elinstallationer, felsökningar, förebyggande arbete samt service och underhåll.
  • Som entreprenadelektriker kommer du jobba mest med kontorsanpassningar.
  • Du kommer ha nära kontakt med våra kunder.
  • Vid serviceuppdrag ansvarar du för finplanering, orderhantering, inköp av material, utförande och överlämnande till kund.
  • Du har körkort. Vi har kontor i Skarpnäck där du kan utgå ifrån om du bor söder om Stockholm annars är vi flexibla om du hellre utgår hemifrån beroende på din bostadsadress.
Din bakgrund/personlighet:
  • Du har arbetat som elektriker inom bygg-/fastighetsbranschen och har ECY-certifikat.
  • Social, lösningsorienterad, strukturerad, effektiv, självgående och kundorienterad är några utmärkande drag hos dig som person. Att lämna bästa service är för dig en självklarhet i ditt dagliga arbete.
  • Vi förutsätter att du har god IT-vana och att du pratar och skriver flytande svenska.
Vi erbjuder:
  • Vi erbjuder dig att vara en del i ett modernt, väletablerat, stabilt och välmående företag med kollektivavtal. Du kommer till ett härligt gäng som lägger stor fokus på utveckling och trivsel. Vi håller med fria verktyg, bra arbetsklädsel, vidareutbildningar och friskvård för att du ska känna dig trygg i vårt företag. Vi erbjuder en konkurrenskraftig lön och serviceelektriker har företagsbil.
I denna rekrytering samarbetar vi med Marie Eriksson på RekryteringsMäklaren. Har du några frågor är du välkommen att ringa Marie på 070-471 12 94. Din ansökan och CV mailar du till marie@rekryteringsmaklaren.se alt ansök via knappen nedan.
Välkommen att söka! Urval sker löpande.

Sökord: serviceelektriker, elektriker, entreprenadelektriker, montör, el, elinstallation, installation, energi, belysning, styr- och regler, elanläggning
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Stockholms Eltjänst grundades 1974 och vi är 35 anställda. Huvudkontoret ligger på Flygfältsgatan 6A i Skarpnäck. Företagets största kunder är kommuner, kommersiella fastighetsägare och bostadsrättsföreningar i Stockholmsområdet. Vi utför allt från serviceuppdrag till mindre entreprenader. Idag har företaget ca 25 elektriker och 15 servicebilar.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
20 jan 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Underkategori
Elektriker

Inga fler liknande jobb tillgängliga