Rent-A-Doctor · Publicerad 15 jan

Söker du jobb inom HR och har ett stort intresse för bemanning och relationsbyggande försäljning? Sök till Rent-A-Doctor nu!

Som affärsinriktad konsultchef på Rent-A-Doctor i Stockholm kommer du dagligen att jobba med bemanning, rekrytering och relationsbyggande försäljning! Varierande HR-uppgifter blir din vardag, samtidigt som du har den långsiktiga affären i fokus. Låter det spännande? Sök tjänsten som affärsinriktad konsultchef redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Rent-A-Doctor kommer du som affärsinriktad konsultchef vara en del av ett ödmjukt team där alla jobbar mot samma mål. Du kommer att få använda dina relationsskapande egenskaper tillsammans med ditt affärsmässiga driv för att utveckla verksamheten inom läkarbemanning.

Välkommen till en arbetsgivare där du får eget ansvar och frihet. En plats som erbjuder utvecklingsmöjligheter och ett gäng med ödmjuka kollegor som stöttar dig från dag ett.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som affärsinriktad konsultchef på Rent-A-Doctor kommer du dagligen arbeta med många kontaktytor - gentemot kunder men även kandidater och konsulter. Här ingår stora portioner försäljning och nätverkande samt rekrytering, bemanning och annat HR-relaterat arbete.

Du kommer:
  • Kontakta, vårda och utveckla kunder och affärer
  • Rekrytera nya konsulter via search och annonsering
  • Bemanna uppdrag med matchande konsult och kompetens
  • Ha personalansvar i form av konsultuppföljning och lönesättning
  • Driva dina egna affärer med tillhörande budgetansvar
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är en rekrytering där TNG ansvarar för processen och du senare kommer att bli anställd av Rent-A-Doctor. Du kommer att utgå från huvudkontoret som ligger på Kungsholmen i Stockholm, och kommer tillsammans med teamet även att ansvara för kunder och uppdrag runt om Sverige. I rollen som konsultchef kommer det att innebära en del resor. Vi ser gärna att du har körkort för rollen.

Tillträde sker enligt överenskommelse, men gärna så snart som möjligt.

VEM ÄR DU?

Är du en person som trivs med omväxlande arbetsuppgifter i ett stundtals högt tempo? Gillar du att vara den som driver affären framåt utan att tumma på kvalitén i dina relationer? Vi söker nu dig som älskar att ha många kontaktytor och som trivs som bäst när du får möjlighet att bygga och utveckla affärer på lång sikt.

För rollen tror vi att du har:
  • erfarenhet av HR-arbete, gärna kopplat till rekrytering och bemanning
  • vana av försäljning och att bygga kundrelationer
  • god analytisk förmåga samt ett intresse för siffror och ekonomi
Det är meriterande om du har:
  • tidigare erfarenhet från arbete i/eller utbildning inom vård och omsorg
INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
21 jan
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Rekryteringen hanteras av
TNG

Inga fler liknande jobb tillgängliga