Rexel Sverige AB · Publicerad 11 okt

Brinner du för service och försäljning? Vill vara en del av ett framgångsrikt team? Då vill vi att du söker tjänsten som Utesäljare för Selga Bromma! Vi söker nu en Utesäljare med stor erfarenhet av försäljning. Vi ser gärna att du är tekniskt lagd och är öppen för ny teknik.

Arbetsuppgifter
Som utesäljare hos Selga måste du gilla att göra affärer. Din huvuduppgift är uppsökande försäljning med inriktning mot elinstallatörer, industri, kommuner, statliga företag samt övriga infrastrukturföretag. Du kommer att arbeta med att bearbeta såväl nya som befintliga kunder.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är född säljare med ett starkt eget driv, du är lösningsorienterad och slutför påbörjade projekt. Du har tidigare erfarenhet från försäljning samt gärna slutfört någon form av säljutbildning. Vi söker dig med tävlingssinne och erfarenheter från idrotten är en merit.

Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet från elbranschen som t.ex. arbete hos annan elgrossist, leverantör eller som serviceelektriker och att du är van vid att ta hand om egna kunder. Viktigast är dock att viljan finns för att lära och utveckla sig inom elbranschen. Du brinner för kundmötet och att få leverera bra lösningar som gynnar både vår kund och vår egen verksamhet.

Viktigt är att du behärskar Officepaketet och har grundläggande kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Som säljare hos oss är baskunskaper i ekonomi en självklarhet då det underlättar det dagliga arbetet.

Personliga egenskaper
Du som söker jobbet är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang. Du är bra på att skapa kontakt med kunder och underhåller relationen på ett professionellt sätt. Tillsammans med dina kollegor vill vi också att du skapar engagemang och delaktighet hos våra kunder. Vi på Selga vill visa vägen och bidra till våra kunders fortsätta utveckling tillsammans med oss. Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökande till tjänsten.

Då branschen är i ständig utveckling krävs ett stort intresse för tekniska och innovativa produkter samt en vilja att ständigt utvecklas och lära nytt.

Kontakt med oss
Är du vår nya medarbetare? Sök tjänsten redan idag! Vill du veta mer om jobbet eller företaget är du varmt välkommen att kontakta Filialchef Niklas Gredenmo, niklas.gredenmo@selga.se

Du kan läsa mer om Selga på selga.se samt rexel.se.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
3 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga