Rubino Rekrytering AB · Publicerad 13 juli 2020

Ariens Scandinavia AS växer och söker nu en

Distriktschef med ansvar för distrikt Stockholm / Norrland

Ariens Scandinavia AS växer och söker en person som kan ta ansvar för försäljningen i Stockholm - Norrland. Den person vi söker är framåtlutad, självgående och med en stark drivkraft vill göra en skillnad i sitt dagliga arbete. Du har "passion" för försäljning och har god presentationsförmåga för kunder och partners. Du är också villig att göra det lilla extra för att vara bästa på det du mest älskar: försäljning samt att bygga upp och vidareutveckla kundrelationer och skapa resultat genom ditt arbete hos befintliga och nya kunder. Du rapporterar till gruppens VD i Norge.
Är du utåtriktad och gillar att arbeta i ett team med andra duktiga kollegor i Skandinavien? Ser du dessutom möjligheten att vara med på en resa med att bygga upp ett område med stor potential? Stämmer detta in på dig så är du nog den vi söker.

Dina huvudsakliga uppgifter kommer att vara:
Distriktsansvar med fokus på ditt försäljningsområde initialt. Egen försäljningsbudget. Stötta och vara en del av teamet och sammanställa och rapportera försäljningsutvecklingen till huvudkontoret. Utveckling och försäljning till våra partners och kunder i ditt distrikt och ev för Sverige. Uppföljning av försäljningsverksamheten i ditt distrikt genom planerade besök avseende demonstrationer och försäljningsaktiviteter i ditt distrikt. Delta på mässor och aktiviteter där vi är representerade. Införsäljning av nya lösningar från Ariens. Bostadsort företrädesvis Stockholm - Sundsvall.

Din profil
 • Naturligt självgående och proaktiv i din person
 • Talar god svenska och engelska muntligt och skriftlig
 • Goda kunskaper om Office-verktyg (Word, PowerPoint, Excel)
 • Adekvat utbildning inom försäljning / marknadsföring etc.
 • Försäljningserfarenhet om minst 5 år med goda resultat.
 • Erfarenhet av att driva försäljning via återförsäljare.
 • Erfarenhet från liknande bransch är meriterande.
 • Tekniskt intresse samt av de områden där våra produkter verkar
 • Lösningsorienterad och förmåga av att se möjligheter i sin roll.
 • Kunna resa i tjänsten
 • Körkort samt tala svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.
Vi erbjuder:
 • Fast lön med ev bonus
 • Hemmakontor
 • Demo / showroom på vårt huvudkontor
 • Bra försäkringar och pensionssystem
 • Företagsbil samt mobil, dator.
 • Möjlighet att vara med på en spännande resa där våra produkter gör skillnad.
Om arbetsgivaren:

Ariens Scandinavia AS är en av marknadens största tillverkare/distributör av snöslungor, Zero-Turn-gräsklippare och småmotoriserade produkter som häcksaxar, gräsklippare, motorsågar och mycket mera. Vår historia i Norge består av över 52 år som en av marknadens ledande leverantörer på trädgårds- och parkmaskiner.
Vi är också exklusiv agent/importör av flera mycket starka varumärken. Gemensamt för dessa varumärken är: utsökt kvalitet, prestanda i alla produkter vi säljer samt en heltäckande service. Alla våra lösningar säljs via ett stort professionellt återförsäljarnätverk som täcker de flesta orter i Skandinavien (Norge, Sverige, Danmark). Vi är tillverkare / distributör av följande märken: Ariens, Echo, Oregon, Eliet, samt ett komplett reservdelssortiment.
För mer information, se vår hemsida www.ariens.se

Ansöker gör du snarast då vi vill tillsätta tjänsten snart och vi går igenom ansökningarna löpande. Vi samarbetar med Rubino Rekrytering i denna process och vill du veta mer om tjänsten och processen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Harry Rubino på telefon 0733-763930.

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Rubino Rekrytering erbjuder både företag och organisationer ett lösningsorienterat arbetssätt med partnerskap i fokus sedan 2003. Det viktiga utgångspunkten i vårt partnerskap är att vi har ett gemensamt mål och att rekrytera medarbetare som gör skillnad på sista raden. Oavsett om det är Säljare, Key Account Managers, Säljchefer eller nyckelpersoner i administrativa roller. Vi rekryterar i första hand Stockholm men även i andra delar av Sverige.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
11 sept 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Account Manager

Inga fler liknande jobb tillgängliga