Rubino Rekrytering AB · Publicerad 19 nov

Som larm och servicetekniker hos FC Larmautomatik AB är din främsta uppgift att driftsätta anläggningar, installera och montera säkerhetssystem i Stockholmsområdet.

Vi söker dig som har:
  • Gymnasie- eller eftergymnasial utbildning inom el eller teknik
  • Har en bra förståelse/kunskap om el
  • Intresse för teknik och är teknisk lagd
  • Flytande i både svenska och engelska
  • Tidigare erfarenhet
  • Har B-körkort
Som person söker vi en nyfiken och öppen person med en vilja att utveckla sig och lära nytt. Du ska vara en problemlösare, öppen och hjälpsam. Du ska gilla den sociala kontakten med våra kunder och självklart älska att ge en bra service. Tjänsten kräver även att du är självgående samt en lyhördhet mot våra kunder.

Här finns möjligheter till att utvecklas inom olika specialistområden då företaget är i en expansiv fas.

Meriterade Licenser:
  • RCO Mega
  • SPC
  • M5
Kontoret ligger i västra Stockholm

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Är det dig vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!
Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Nathalie Vergara på 073 59148 56. Vi har inte möjlighet att hantera ansökningar via mail. Ansöker gör du omgående via vår hemsida. www.rubino.se

FC Larmautomatik startade 1985 och arbetar inom statlig och privat verksamhet med utvecklande av teknik och tar fram kundanpassade säkerhetslösningar.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Rubino Rekrytering erbjuder både företag och organisationer ett lösningsorienterat arbetssätt med partnerskap i fokus sedan 2003. Det viktiga utgångspunkten i vårt partnerskap är att vi har ett gemensamt mål och att rekrytera medarbetare som gör skillnad på sista raden. Oavsett om det är Säljare, Key Account Managers, Säljchefer eller nyckelpersoner i administrativa roller. Vi rekryterar i första hand Stockholm men även i andra delar av Sverige.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
18 jan
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Mekanik
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga