Rubino Rekrytering AB · Publicerad 19 feb 2021

Telesales Sweden and Norway till METTLER TOLEDO, Stockholm (LAB)

Som Telesales/Säljare inom Lab på METTLER TOLEDO kommer du att arbeta i ett internationellt och starkt växande företag. Du kommer att ingå i ett nordiskt säljteam med fokus på Sverige och Norge. Dina kunder arbetar inom Farma-, Kemi- och Livsmedelsindustrin. TS spelar en viktig del i teamets gemensamma budgetmål men kommer även att ansvara för sin egen budget. Som TS förväntas man vara självständig och bygga egna relationer med sina kunder, men även prestigelös för att kunna samarbeta internt med Inside Sales och Fältsäljare. Rollen är kontorsbaserad vilket innebär att kommunikation med kund mestadels sköts via telefon, mejl eller Teams. För att lyckas i rollen är det därför viktigt att kunna kommunicera väl i såväl tal som skrift. Kundbesök tillsammans med Fältsäljare förekommer.

Arbetsbeskrivning:
 • Proaktiv försäljning
 • Hantera alla inkommande leads för ditt huvudområde
 • Följa upp säljåtgärder
 • Skapa mervärde för våra kunder
 • Upprätthålla din CRM
 • Vara insatt i ditt produktområde
 • Offertskrivning och följa upp skickade offerter
Vem vi söker:
 • Erfarenhet av att sälja och/eller marknadsföra komplext tekniska produkter
 • Du måste ha lätt att snabbt lära dig nya produkter. Du kommer att börja med en mindre produktportfölj för att sakta men säkert bygga upp din expertis
 • Du har ett kreativt tankesätt och tycker om att arbeta proaktivt
 • Du talar och skriver flytande i svenska och engelska
 • Kund- och serviceminded
Som person är du kommunikativ, samt har en personlighet som inger förtroende och som skapar långvariga relationer. Du kännetecknas av att ha en hög energinivå och en strukturerad, självständig och målinriktad syn på säljarbete. Behärskar du även ett av de nordiska språken är det meriterande.

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Arbetstid: Dagtid

Plats: Stockholm

Jobba med METTLER TOLEDO Nordic - YouTube

METTLER TOLEDO säljer vägningssystem samt analys- och processinstrument för tillverkningsindustrin och laboratorier. Koncernen finns representerat i ca 40 länder med huvudkontor i Schweiz och är noterat på New York Stock Exchange. Det Nordiska huvudkontoret finns i Stockholm och i Skandinavien är vi ca 190 medarbetare med en årlig omsättning på ca 545 MSEK. METTLER TOLEDO blev 2020 "Great place to work"-certifierade. Företaget är världens största tillverkare och marknadsförare av bland annat vägningsinstrument för användning inom laboratorie-, industri- och livsmedelstillämpningar. Företaget är även en ledande leverantör av system för automatiserad kemi, som används för forskning och utveckling av läkemedel och kemiska preparat. Mer information om METTLER TOLEDO finns på www.mt.com

Vill du veta mer? Kontakta Fred Bengtsson på 0737-817371 eller via fred.bengtsson@rubino.se

Ansöker gör du snarast då vi intervjuar löpande via www.rubino.se.

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Rubino Rekrytering erbjuder både företag och organisationer ett lösningsorienterat arbetssätt med partnerskap i fokus sedan 2003. Det viktiga utgångspunkten i vårt partnerskap är att vi har ett gemensamt mål och att rekrytera medarbetare som gör skillnad på sista raden. Oavsett om det är Säljare, Key Account Managers, Säljchefer eller nyckelpersoner i administrativa roller. Vi rekryterar i första hand Stockholm men även i andra delar av Sverige.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
13 apr 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Innesäljare
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga