Rubino Rekrytering AB · Publicerad 21 nov

Vår uppdragsgivare söker en driven och resultatorienterad medarbetare som med ett stort engagemang ska göra kundernas vision till verklighet.

Du ska gilla att arbeta med allt från de största varumärkena till de mindre bolagen som vill ha de bästa produktionerna. Med vår uppdragsgivares organisation i ryggen kommer du att ha tillgång och möjlighet att förverkliga dina och våra kunders idéer. Inget projekt är för stort eller för litet.

Vi tror att du måste vara en affärsdriven säljare som ser kundens behov och önskemål och målsättning att leverera den absolut bästa lösningen för kunden. Du är van vid att röra dig i branschen men vill nu ta nästa steg i din utveckling där du i första hand bearbetar slutkunden. Du har lätt att kommunicera och få ut ditt budskap.

Du ska vara van vid att bygga och driva affärerna från ax till limpa och vara van vid att arbeta självständigt med din försäljning men också veta att du har en av de bästa organisationerna till din hjälp.

Vill du veta mer så kontakta rekryteringskonsult Nathalie Vergara på 073-591 48 56. Ansöker gör du snarast via www.rubino.se.
Om företaget:

Företaget är ett globalt kreativt produktionsföretag med kontor i centrala Stockholm. De samarbetar med kunder i alla branscher och marknader för att skapa fantastiska arbeten för ledande företag och varumärken. Deras integrerade produktionsmöjligheter spänner över ett helt kreativt spektrum, som täcker allt man kan önska från en produktionspartner, och förmodligen mer.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Rubino Rekrytering erbjuder både företag och organisationer ett lösningsorienterat arbetssätt med partnerskap i fokus sedan 2003. Det viktiga utgångspunkten i vårt partnerskap är att vi har ett gemensamt mål och att rekrytera medarbetare som gör skillnad på sista raden. Oavsett om det är Säljare, Key Account Managers, Säljchefer eller nyckelpersoner i administrativa roller. Vi rekryterar i första hand Stockholm men även i andra delar av Sverige.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
19 jan
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Visa var