Rubino Rekrytering Aktiebolag · Publicerad 27 sept

Pricing Controller / Kalkylator / Offertberedare / Elnät / Infra / Transmission / Prissättning / Excel / SAP / Ekonomi

Onninen söker en analytisk och kommunikativ Pricing Controller med god produktkännedom inom infra, alt. elnät eller transmission!

Pricing Controller har till uppgift att säkerställa ett attraktivt priserbjudande till kund och utveckla lönsamma affärer genom att stödja säljorganisationen med analyser och priser. Du ska tillsammans med övriga pricing controllers, proaktivt driva prisprocessen framåt för att säkerställa rätt priser och metoder för prissättning.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

Vara en support till säljorganisationen för att säkerställa rätt marginal och priser till kund.

Göra regelbundna analyser och uppföljningar av priser och lönsamhet.

Skapa en prisstruktur och upprätthålla rätt kundkategorisering.

Göra marknadsanalyser för att säkerställa att Onninen erbjuder attraktiva produkter till rätt pris.

Analysera, utvärdera och följa upp genomförda affärer.

Vara en support vid prissättning gällande större offerter.

Du kommer att ingå i vårt pricingteam och rapportera till vår Pricing Manager. Placering är på vårt huvudkontor i Kista.

Vi ser gärna att du har goda produktkunskaper inom Infra/El samt mycket goda datakunskaper, gärna i Excel. Meriterande är kunskaper inom affärssystemet SAP. Onninen är ett internationellt bolag där koncernspråket är engelska, så bra kunskaper i engelska är en förutsättning.

För att trivas som Pricing Controller är det viktigt att du är en handlingskraftig och analytisk person med god kommunikativ förmåga. Vidare ska du vara systematisk i ditt arbetssätt och det är viktigt att du kan agera på eget initiativ och ta ansvar för resultatet.

För oss Onninen är det viktigast att hitta personer med rätt kompetens och personliga egenskaper för varje tjänst. Därför välkomnar vi alla sökande som uppfyller våra krav oavsett kön, ålder eller etnisk bakgrund.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan. Denna rekrytering genomförs av Rubino Rekrytering. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Harry Rubino på telefon 0733-763930 alt Sara Jarju på 0703-54 80 80. Intervjuer kommer att ske löpande.

Onninen erbjuder grossist, logistik- och distributionstjänster inom belysning, eldistribution, gas, industri, kyla & AC, telekom, VA och VVS. Våra kunder representeras främst av entreprenörer och installatörer, industriföretag, energibolag samt återförsäljare. I Sverige har företaget ca 300 anställda runt om i landet. Onninen AB är ett helägt dotterbolag till Onninen OY. Koncernen bedriver verksamhet i 8 länder . Läs mer på www.onninen.se Våra värderingar är grunden för all verksamhet inom Onninen och ska genomsyra såväl aktivt ledarskap som aktivt medarbetarskap. Våra värdeord är ansvar, samarbete, ständig förbättring och entreprenörskap. Onninen erbjuder professionell utveckling och många interna karriärsmöjligheter. Vi vill att våra medarbetare ska må bra och främjar friskvård och en balans mellan arbete, privat och familjeliv.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
14 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Rekryteringen hanteras av
Rubino Rekrytering AB

Inga fler liknande jobb tillgängliga