Rubino Rekrytering Aktiebolag · Publicerad Idag 00:00

account manager / fältsäljare / utesäljare / dokumenthantering / print / lösningssäljare /

Är du en duktig säljare som vill ha ut mera av din insats? Är du redo för nästa steg? Drivs du av att finna lösningar och göra affärer? Att skapa och utveckla kundrelationer? Då är det här jobbet för dig.

Du kommer att jobba i Stockholmsområdet, med ett av marknadens starkaste erbjudanden. Arbetsdagen innehåller många kundmöten, du träffar både nya och befintliga kunder. Med din behovsanalys och lösningsorientering blir dina kunder effektivare och kan koncentrera sig på sin egen kärnverksamhet. Kort sagt, du gör livet enklare.

Vi erbjuder:
Ett utvecklande arbete i ett expansivt företag i en expansiv bransch. Möjligheterna är stora. Som säljare hos XL Office Team kommer du att ha starka, välkända varumärken i ryggen. Du planerar och jobbar självständigt med hela försäljningsprocessen.

För att lyckas tror vi att du är:
  • Driven och resultatorienterad - säljare ut i fingerspetsarna
  • Duktig på behovsanalys och att finna lösningar
  • Social och kommunikativ
  • Envis och långsiktig i dina affärsrelationer, med hög aktivitetsnivå
  • Intresserad och nyfiken
Du bör ha ett par års erfarenhet från B2B-försäljning, kanske ute på fältet, redo att ta nästa steg. Viktigt att du jobbat både med nykund och befintliga kunder och är van att hitta den fulla potentialen i kundrelationen. Du bör även ha förståelse för IT och teknik.

XL Office Team har en beprövat säljmodell och du kommer givetvis få en ordentlig utbildning i arbetsmetodiken. Allt för att du ska lyckas så bra som möjligt.

Dina huvudsakliga ansvarsområden: Som säljare hos XL Office Team bearbetar du nya och befintliga kunder. Du jobbar högt upp i organisationerna och kommunicerar med VD, IT-chef, Ekonomichef, Inköp eller funktionsansvariga. Du prospekterar och bokar egna möten, men den stora delen av tiden är du ute hos kunderna. Som säljare inom ”Dokument och Print” erbjuder du lösningar inom dokumenthantering, utsktriftslösningar och liknande. Både tjänster och produkter. Du jobbar utifrån vårt kontor i södra Stockholm.

Det här är XL Office Team - XL Office Team erbjuder helhetslösningar till kontor; allt från kontorsmaterial, kontorsmaskiner till avancerade systemlösningar. XL Office Team arbetar efter devisen ”Personligt engagemang, omtanke och kvalitet”, nöjda kunder är och har alltid varit det viktigaste. XL Office Team bildades 1988 och är idag ett företag med ca 30 anställda. XL Office Team är ett helägt, men också helt fristående dotterbolag till Canon Svenska AB. Det gör bland annat att man kan stoltsera med det mindre bolagets flexibilitet, samtidigt som man erbjuder det stora bolagets trygghet.

Är du den vi söker? Välkommen in med din ansökan. Rekryteringen sköts av Rubino Rekrytering. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Peter Zethraeus på telefon 0733-103608 eller via mail peter.zethraeus@rubino.se. Ansökan sker via länk eller på www.rubino.se. Eventuell övrig information finner du på www.rubino.se. Vi kan inte ta emot ansökningar via mail.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga