Rusta · Publicerad 12 dec

Din roll som HR Business Partner
Som HR Business Partner på Rusta arbetar du nära både chefer och medarbetare på ett konsultativt sätt och med affären i fokus. Du bidrar, tillsammans med HR Manager Sverige, med ett värdeskapande HR-arbete inom ditt område. Du har daglig kontakt med regionchefer och varuhuschefer samt kollegorna på HR-avdelningen.

På Rusta är rollen som HR Business Partner bred, dina arbetsuppgifter sträcker sig från rekrytering, introduktion till arbetsrätt, förhandling, rehabilitering och arbetsmiljöfrågor. Du har också möjlighet att driva förbättringar och både delta i och driva HR-projekt. Du förväntas också att fortlöpande utveckla och utmana ledarskapet hos våra chefer och säkerställa att våra värderingar är närvarande och levande i allt vi gör.

Du blir en del av en fantastisk HR-avdelning bestående av fem inspirerande och kompetenta kollegor. Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Upplands Väsby norr om Stockholm och du rapporterar till HR Manager Sverige. En del resor ingår i tjänsten.

Hur ser framtiden ut?
Rusta präglas av en entreprenörsanda och hela bolaget utvecklas med affären. Det går fantastiskt bra för oss, och vi fortsätter växa och göra nya satsningar. För dig som HR Business Partner innebär det att det finns en mängd utvecklingsmöjligheter på sikt inom bolaget, både i Sverige och internationellt. Var ser du dig själv i framtiden?

5 viktiga inom Rusta
Livet innanför Rustas väggar är spännande, men också utmanande. För att trivas hos oss och i rollen som HR Business Partner måste du trivas med:

  • Ett högt tempo i en föränderlig miljö, "det går fort på Rusta" är ett myntat uttryck.
  • Ett fokus på utveckling och tillväxt
  • En prestigelös, öppen och inkluderande kultur

Du måste också ha:

  • En god prioriteringsförmåga
  • En inställning och attityd som gör skillnaden!

Din profil
Om du blir lite extra glad och inspirerad när du läser om våra värderingar, vad vi står för och vart vi är på väg är det ett gott tecken. Erfarenhetsmässigt ser vi gärna att du arbetat självständigt i en bred HR-roll några år, gärna i en liknande bransch, samt har en personalvetarutbildning. Erfarenhet av och god kunskap i arbetsmiljö, arbetsrätt, och kollektivavtal samt rekryteringsvana är bra för att lyckas i rollen. Vi är ett internationellt företag så du behöver goda språkliga kunskaper i tal och skrift, på svenska och engelska för att lyckas i ditt uppdrag.

Våra värderingar
Rusta står för värderingarna Enkelhet, Mod, Engagemang och Tillsammans. De fungerar som styrmedel vid sidan av vår vision och affärsidé samt som vägledning i det dagliga arbetet. Det är viktigt för oss att du agerar och levererar i enlighet med värderingarna.

Ansökan
Vill du bli en av oss? Ansök redan idag, dock senast den 2 januari 2019 I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn profil. Har du frågor om tjänsten, kontakta ansvarig rekryterare Josefin Träpja, tel. 0768 – 24 60 04

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Rusta är detaljhandelskedjan som erbjuder hem- och fritidsprodukter i Sverige, Norge, Tyskland och Finland. Vi vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. På Rusta gör vi det lätt för många människor att köpa produkter av god kvalitet till bästa pris. Det första varuhuset öppnades 1986 och idag har Rusta över 140 varuhus i Sverige, Norge, Tyskland och i Finland under namnet "Hong Kong". Rustas koncept bygger på enkla inköpsprocesser utan dyra mellanhänder, ett brett sortiment, stora volymer, effektiv logistik och en intensiv trendbevakning.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga