Säljpoolen AB · Publicerad 16 mars

Vi söker dig med passion för butik-, ledarskap- och försäljning och som vill fortsätta utveckla Ingelsta Kalkons största butik i Sverige med 120 000 årliga besökare.

Ingelsta Kalkon startade 1984 och har idag tre produktions- verksamheter och fem egna delikatessbutiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Lund samt gårdsbutiken Ingelsta Kalkon på Österlen som öppnade 1984. Butiken på Österlen omsätter ca 21 mkr, har endast stängt 2 dagar om året.

Arbetsuppgifter
Som butikschef får du det övergripande ansvaret att planera drift, försäljning, lönsamhet, resultat och budgetansvar för vår största gårdsbutik & Restaurang. I uppdraget ingår att fortsätta utveckla konceptet och öka attraktionsvärdet som besöksmål. Operativt ansvarar du för hela kundupplevelsen som; hur det ser ut i butiken, välfyllda och inspirerande delidiskar, påfyllda hyllor, rätt sortiment, kundbemötande, service, hygienkrav mm.

Du förväntas att kunna motivera och inspirera personalen och skapa förutsättningar så att de kan utföra sina arbetsuppgifter på ett professionellt och engagerande sätt. Strategiskt kommer du att få stor frihet att fortsätta utveckla butiks- & restaurangkonceptet.

I ditt uppdrag ingår även att:
  • Strategiskt utveckla konceptet som ett attraktivt besöksmål
  • Ansvara för resultat, försäljning och drift
  • Leda och fördela arbetet
  • Personalansvarig för butikens samtliga medarbetare
  • Säkerställa butikens personalresurser är rätt avvägda
  • Löpande inköp av centralt godkända leverantörer
  • Schemaläggning och lönehantering
  • Ansvara för att kampanjer och butiksaktiviteter
Profil
Detta är en utmaning för dig som älskar att bli utmanad och som vill driva, utveckla och förädla ett väl fungerande koncept. Din bakgrund kan variera men önskvärt är att du har butiks- eller restaurang- erfarenhet. Kanske är du idag butiks-, restaurang- eller färskvaruchef eller har en liknande roll med relevant kunskap för att axla denna roll. Nyckeln till framgång baseras mycket på din passion för mat, service, försäljning och ledarskap.

Vi erbjuder
Ett familjärt bolag som ger dig ett spännande och utmanande jobb med stor möjlighet till att kunna påverka och utveckla ett redan väl fungerande koncept.Du kommer bli en del av ett företag som tänker på framtiden och för oss är miljötänk en självklarhet! Vi strävar efter ständig förbättring i alla led i vår verksamhet och arbetar aktivt med våra miljömål och handlingsplaner.

Kontakt
För ytterligare information om tjänsten vänligen kontakta Säljpoolens rekryteringskonsult Ann Szieger, tel. 040-660 67 23 eller Peter Nilsson, tel. 0708 – 30 65 43.

Ansökan
Urval sker löpande, så var vänlig och skicka in din intresseanmälan omgående.

Välkommen med din ansökan!

Ingelsta Kalkon startades av makarna Lena och Leif Jönsson som 1972 köpte gården Brukstorp utanför Smedstorp på Österlen. I början bestod uppfödningen enbart av minikalkoner. Men inriktningen ändrades när idén om att föda upp större kalkoner blev verklighet. 1984 grundades Ingelsta Kalkon AB. Numera ingår Ingelsta Kalkon i Blentagruppen AB. 1989 öppnades den första butiken utanför Skåne, på Östermalm i Stockholm. 1992 lanseras kalkon i svenska dagligvarubutiker. Idag har Ingelsta Kalkon tre produktionsverksamheter och fem egna delikatessbutiker i Stockholm, Göteborg, Malmö och Lund samt gårdsbutiken Ingelsta Kalkon på Österlen.

Idag ägs Ingelstad Kalkon AB av Blentagruppen AB med familjen Håkansson som helägare. I koncernen ingår bl.a Blenta AB, Guldfågeln AB, Torsåsens Fågelprodukter, Ingelsta Kalkon AB och Nya Lantfågeln AB. Läs mer om oss på www.ingelstakalkon.se

Sökord: butikschef, chef, ledare, innesälj, butiksälj, DVH. dagligvaruhandeln, säljare, försäljare, försäljning, sälj, butiksbiträde
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga